Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel""Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel", apare în martie pe Netflix - TRAILER Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18

Ascultă noua piesă Imagine Dragons, "Bad Liar" - AUDIO

Trupa Imagine Dragons își surprinde fanii cu o piesă emoționantă, intitulată ”Bad Liar”. Melodia se regăsește pe albumul ”Origins”, ce va fi lansat luna aceasta.
Imagine Dragons

Imagine Dragons

"Bad Liar" este piesa care invocă și disecă noțiunea de onestitate, integrând-o în contextul unei relații de dragoste, aflate în declin. Noua melodie Imagine Dragons redă întocmai povestea tulburătoare a solistului Dan Reynolds și a fostei sale soții, Aja Volkman, alături de care a scris acest material, cu puțin timp înainte de a se despărți.

Noul single "Bad Liar" se regăsește pe albumul "Origins", ce urmează direcția generală a predecesorului său, "Evolve", continuând seria de expediții sonice, caracteristice trupei Imagine Dragons. Albumul marchează un amestec complex, dar omogen, de rock, hip hop, pop și folk, căruia i se alătură texturi aparte, ce definesc perfect elementul inconfundabil al trupei – versurile de o luciditate dureroasă, care sunt menite a trezi la realitate și a inspira ascultătorul.

"Origins" va fi lansat pe 9 noiembrie, albumul incluzând single-urile recente ”Natural” și ”Zero”.

Tracklist "Origins" - Imagine Dragons:

 1. Natural
 2. Boomerang
 3. Machine
 4. Cool Out
 5. Bad Liar
 6. West Coast
 7. Zero (From the Original Motion Picture "Ralph Breaks The Internet")
 8. Bullet In A Gun
 9. Digital
 10. Only
 11. Stuck
 12. Love
 13. Birds
 14. Burn Out
 15. Real Life

AUDIO: Imagine Dragons - "Bad Liar"

Anul trecut, Imagine Dragons a lansat albumul ”Evolve”. Discul s-a plasat pe prima poziție în topul US Top Rock Albums(Billboard) și pe poziția a doua în topul general Billboard 200. De pe acest album au fost promovate single-urile ”Thunder” și ”Believer”.

Solistul Imagine Dragons a fost distins în 2014 cu premiul Hal David Starlight în cadrul galei Songwriters Hall of Fame de la New York. Distincția este acordată tinerilor muzicieni care au compus muzică ce a influențat vizibil industria muzicală. În lista artiștilor care au primit acest premiu în anii anteriori se află și Rob Thomas, Alicia Keys, John Mayer, John Legend, John Rzeznik, Jason Mraz, Taylor Swift, Drake, Ne-Yo.

Citește mai multe despre Imagine Dragons
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Prima ediție Don't Let Daddy Know din România îi aduce pe Tiësto și Don Diablo la Romexpo

Don't Let Daddy Know, unul dintre cele mai renumite concepte de evenimente dedicate muzicii dance și electro, va debuta anul...

Închide