Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Mădălina Coca / Bogdan Ioan / Dora Gaitanovici / Alma BoiangiuAlma Boiangiu, Dora Gaitanovici, Mădălina Coca și Bogdan Ioan luptă vineri pentru trofeul Vocea României - Votează preferatul INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2019
INFO CONCERT:
Neversea 2019
Public la festivalul NeverseaNeversea calcă pe urmele Untold: 10.000 de bilete vândute într-o zi, abonamente la preț nou disponibile online INFO CONCERT:
Summer Well 2019
André Rieu anunță cel de-al treilea concert consecutiv la Cluj-Napoca în 2019 - BILETE

Ascultă noua piesă a lui Kendrick Lamar cu Pharrell, "The Mantra" (Coloana sonoră Creed II) - AUDIO

Unul dintre cele mai aşteptate filme ale finalului de an este "Creed II", cea mai nouă peliculă despre box pregătită de Sylvester Stallone. Pe coloana sa sonoră s-au aliniat deja numele mari, iar Kendrick Lamar şi Pharrell au colaborat pe piesa "The Mantra". O puteţi asculta în articol.
Coperta Single Pharrell Kendrick Lamar The Mantra

Coperta Single Pharrell Kendrick Lamar The Mantra (foto: Kendrick Lamar)

"Mantra" este de fapt o colaborare în trei, astfel că pe lângă Pharell şi Kendrick Lamar apare Mike WiLL Made-it. Prima treime din piesă este clasicul boasting de rapper, cu un uşor accent insular, o abordare inedită pentru Pharrell Williams. Kendrick intră pe vers la mijloc cu stilul său sacadat clasic şi ecourile hipnotice din fundal. Îşi analizează timpul pierdut, imperfecţiunile şi fiecare gest prin versurile sale.

Instrumentalul alternează între un riff de chitară şi un sintetizator misterios, completat de un snare şi un bas tipic de hip-hop. Mike WiLL Make-It s-a ocupat de producţia acestui track. Acelaşi artist a fost de altfel responsabil cu producţia executivă a colaoanei sonore a filmului "Creed II". Mike a mai colaborat cu Kendrick Lamar şi pe piesele "Humble", "DNA" şi "XXX".

Pe coloana sonoră a noului film se află şi piese de la Bon Iver, Vince Staples, Lil Wayne sau Nicki Minaj. Lamar a apărut recent pe piesa "Tints", a lui Anderson .Paak. Pharrell Williams poate fi auzit în perioada următoare în cinematografe, în rol de narator pentru noul film de Crăciun "The Grinch".

"Creed II" debutează la final de noiembrie şi este un spinoff din seria "Rocky". Îi are în distribuţie pe Sylvester Stallone, Tessa Thompsion şi Dolph Lundgren. Personajul principal este Adonis Creed, jucat de Michael B Jordan. Acesta este fiul legendarului boxer Apollo Creed, ucis în ring de personajul lui Dolph Lundgren. De această dată fiii celor doi intră în ring, iar fiul lui Dolph este jucat de un boxer român, Florian Munteanu.

În acest an Kendrick Lamar şi-a ridicat premiul Pulitzer pentru muzică, fiind primul rapper care obţine această distincţie. A colaborat cu SZA în aprilie şi şi-a pus amprenta pe coloana sonoră a filmului "Black Panther", colaborând cu The Weeknd şi SZA la piese integrate în pelicula cu super eroi. Pharrell Williams cucerea topurile prin aprilie prin colaborarea cu Camila Cabello, "Sangria Wine".

Citește mai multe despre Kendrick LamarPharell
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mark Knopfler a lansat "Down The Road Wherever" și a vorbit despre album într-un interviu BBC - VIDEO

Mark Knopfler și-a lansat cel de-al nouălea album solo, "Down the Road Wherever". Discul reunește 14 melodii lente și elegante,...

Închide