Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Ascultă noua piesă a lui Kendrick Lamar cu Pharrell, "The Mantra" (Coloana sonoră Creed II) - AUDIO

Unul dintre cele mai aşteptate filme ale finalului de an este "Creed II", cea mai nouă peliculă despre box pregătită de Sylvester Stallone. Pe coloana sa sonoră s-au aliniat deja numele mari, iar Kendrick Lamar şi Pharrell au colaborat pe piesa "The Mantra". O puteţi asculta în articol.
Coperta Single Pharrell Kendrick Lamar The Mantra

Coperta Single Pharrell Kendrick Lamar The Mantra │ FOTO: Kendrick Lamar

"Mantra" este de fapt o colaborare în trei, astfel că pe lângă Pharell şi Kendrick Lamar apare Mike WiLL Made-it. Prima treime din piesă este clasicul boasting de rapper, cu un uşor accent insular, o abordare inedită pentru Pharrell Williams. Kendrick intră pe vers la mijloc cu stilul său sacadat clasic şi ecourile hipnotice din fundal. Îşi analizează timpul pierdut, imperfecţiunile şi fiecare gest prin versurile sale.

Instrumentalul alternează între un riff de chitară şi un sintetizator misterios, completat de un snare şi un bas tipic de hip-hop. Mike WiLL Make-It s-a ocupat de producţia acestui track. Acelaşi artist a fost de altfel responsabil cu producţia executivă a colaoanei sonore a filmului "Creed II". Mike a mai colaborat cu Kendrick Lamar şi pe piesele "Humble", "DNA" şi "XXX".

Pe coloana sonoră a noului film se află şi piese de la Bon Iver, Vince Staples, Lil Wayne sau Nicki Minaj. Lamar a apărut recent pe piesa "Tints", a lui Anderson .Paak. Pharrell Williams poate fi auzit în perioada următoare în cinematografe, în rol de narator pentru noul film de Crăciun "The Grinch".

"Creed II" debutează la final de noiembrie şi este un spinoff din seria "Rocky". Îi are în distribuţie pe Sylvester Stallone, Tessa Thompsion şi Dolph Lundgren. Personajul principal este Adonis Creed, jucat de Michael B Jordan. Acesta este fiul legendarului boxer Apollo Creed, ucis în ring de personajul lui Dolph Lundgren. De această dată fiii celor doi intră în ring, iar fiul lui Dolph este jucat de un boxer român, Florian Munteanu.

În acest an Kendrick Lamar şi-a ridicat premiul Pulitzer pentru muzică, fiind primul rapper care obţine această distincţie. A colaborat cu SZA în aprilie şi şi-a pus amprenta pe coloana sonoră a filmului "Black Panther", colaborând cu The Weeknd şi SZA la piese integrate în pelicula cu super eroi. Pharrell Williams cucerea topurile prin aprilie prin colaborarea cu Camila Cabello, "Sangria Wine".

Citește mai multe despre Kendrick LamarPharell
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mark Knopfler a lansat "Down The Road Wherever" și a vorbit despre album într-un interviu BBC - VIDEO

Mark Knopfler și-a lansat cel de-al nouălea album solo, "Down the Road Wherever". Discul reunește 14 melodii lente și elegante,...

Închide