Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO

Ariana Grande lansează piesa "Thank U, Next", despre foştii iubiţi - AUDIO

Ariana Grande a lansat o nouă melodie despre foştii săi iubiţi, pe numele de "Thank U, Next". Piesa a debutat fix înainte de noua apariţie a fostului iubit Pete Davidson la SNL, el explicând ce nu a mers între ei doi. Vă invităm să ascultaţi single-ul în cadrul articolului.
Coperta Single Ariana Grande Thank U Next

Coperta Single Ariana Grande Thank U Next │ FOTO: Ariana Grande

Puţine artiste pop au îndrăznit să îşi lege pe vecie opera de numele unui iubit, dar Ariana Grande se numără printre ele. Pe ultimul său LP se află piesa "Pete Davidson", dar relaţia dintre cei doi s-a dizolvat recent. "Thank U, Next" se referă atât la Pete Davidson, cât şi la Mac Miller, rapper care a încetat din viaţă în urmă cu câteva săptămâni. Moartea sa a afectat-o serios pe Ariana, care a luat o pauză din concerte după aflarea veştii.

Artista a oferit un teaser pentru lansarea piesei, postând câteva versuri ale sale în social media în ultimele zile. Judecând după versuri şi sound, muziciana a trecut cu bine peste despărţirea de logodnicul Pete Davidson. Ambii au fost foarte deschişi legat de acest final de logodnă, afirmând că sunt în relaţii bune şi acum. Lansarea melodiei a venit împreună cu un mesaj de recunoştiinţă, acceptare, cinste şi iertare, dar şi creştere, după cum a declarat tânăra de 25 de ani.

Cine ascultă cu atenţie versurile găseşte aluzii şi la Mac Miller, dar şi la Big Sean, un alt fost iubit celebru al Arianei. Mac Miller a fost găsit fără suflu în studioul său în luna septembrie a acestui an. Cauza morţii sale nu este cunoscută, dar o supradoză este bănuită. Tânărul rapper era pe val şi tocmai urma să filmeze un videoclip nou în această toamnă.

Luna trecută Ariana lansa videoclipul piesei "breathin", care surprindea imagini cu porcuşorul său de Guineea. Acest mic animal de companie reuşeşte să o calmeze pe tânără atunci când are atacuri de panică sau se simte anxioasă. Ari suferă de stres post traumatic după explozia şi atentatul de la concertul său de pe Manchester Arena de anul trecut. Cântăreaţa pop avea să treacă peste acel moment dificil, canalizând emoţiile spre noul album "Sweetener".

Acesta include hituri precum "God is a Woman", "The Light is Coming" şi "No Tears Left to Cry". La Gala Premiilor MTV Europe Music Awards muziciana a avut 5 nominalizări la cele mai importante categorii, exact câte avea şi Post Malone.

Citește mai multe despre Ariana Grande
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vocea României 2018: 7 perechi de concurenți au transmis emoție în runda a doua de confruntări - VIDEO

Pe 2 noiembrie, alte șapte duete au adus forță și sensibilitate pe scena de la Vocea României, primind felicitările antrenorilor...

Închide