Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

André Rieu susține primul concert la Cluj-Napoca în aprilie 2019

André Rieu și orchestra Johann Strauss concertează în premieră la Cluj-Napoca pe 5 aprilie 2019. Evenimentul va avea loc la BT Arena, făcând parte din turneul mondial al celebrului violonist. Publicul se va putea bucura de un mix de vals, muzică de film, musical, operă și cele mai cunoscute compoziții ale ”maestrului mulțimii”, supranumit astfel de New York Times.

Concert Andre Rieu în Piața Constituției din București pe 6 iunie 2015 (foto: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro)

În 2015, André Rieu "a cucerit" Piața Constituției din București, susținând nu mai puțin de 7 concerte. O scenă imensă a fost amplasată în fața Palatului Parlamentului, cei peste 85.000 de spectatori asistând la una dintre cele mai mari producții muzicale organizate vreodată în România. "Regele Valsului", așa cum este supranumit André Rieu, a revenit la București în 2016 cu alte două concerte, iar publicul din Piața Consituției l-a primit la fel de călduros.

Îndrăgostit de publicul din România, André Rieu revine în țara noastră cu un nou concert, de această dată la Cluj-Napoca. Spectacolul va avea loc pe 5 aprilie 2019, la BT Arena.

"Muzica și valsul reprezintă o parte foarte importantă în viața mea”, spune André Rieu. ”Dacă o melodie îmi atinge sufletul, cu siguranță îl va atinge și pe al dumneavoastră. Această muzică îmi permite să aduc emoție și bucurie în sufletele oamenilor, peste tot în lume. În concertele mele totul este permis: râsul, plânsul, dansul, cântatul. Emoțiile reprezintă secretul succesului meu."

VIDEO: Urmărește mesajul lui Andre Rieu înaintea concertului de la Cluj

Concertele lui André Rieu sunt ca un foc de artificii al emoțiilor. Cu peste 100 de concerte pe an, André Rieu livrează publicului divertisment total cu melodii celebre, romantice, înțesate cu numeroase surprize, umor și soliști internaționali de primă clasă. Împreună cu cei 60 de muzicieni, membrii orchestrei sale Johann Strauss, cea mai mare orchestră privată din lume, carismaticul artist de origine olandeză susține turnee în întreaga lume de peste 30 de ani.

RECOMANDARE: Vezi poze de la concertele lui Andre Rieu din 2015 și 2016

În septembrie, turneul mondial l-a purtat pe celebrul violonist pe marile scene din Statele Unite și Canada, în luna octombrie în Argentina, în noiembrie în Australia, iar în luna decembrie va cuceri publicul din Marea Britanie.

Pentru a gestiona rutele de transport ale producției enorme între continente, au fost create 4 structuri fabuloase identice, care conțin 4 seturi de costume, de instrumente și echipamente tehnice.

Peste 40 de milioane de CD-uri și DVD-uri vândute, de 30 de ori numărul 1 în topurile internaționale și 500 de discuri de platină îl fac pe André Rieu un adevărat "maestru al mulțimii", titrează cu extaz New York Times.

Videoclipurile publicate pe contul său de YouTube au atins până acum peste un miliard de vizionări și peste 3,7 milioane de fani îl urmăresc pe Regele Valsului pe Facebook.

Bilete la concertul lui Andre Rieu la Cluj-Napoca în 2019

  • Biletele vor putea fi achiziționate începând de joi, 29 noiembrie, la ora 10:00. Prețurile pornesc de la 200 de lei și variază în funcție de categoria de loc.
  • Abonează-te la newsletterul InfoMusic pentru a fi la curent cu știrile din muzică și implicit cu viitoare detalii despre concert.

Citește mai multe despre André Rieu
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coldplay îşi schimbă numele, colaborează pe piesa "E-Lo" cu Pharrell Williams

Coldplay este un nume uriaş în pop şi rock şi îşi permite să experimenteze, uneori până la extrem. De această...

Închide