Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show
INFO CONCERT:
Neversea 2019

Abonamente la UNTOLD 2019: Nu rata cea de-a doua etapă de vânzare

Un nou contingent de abonamente la UNTOLD 2019 va fi pus în vânzare marți, 20 noiembrie, la ora 14:00.
Festivalul UNTOLD de la Cluj-Napoca

Festivalul UNTOLD de la Cluj-Napoca (foto: UNTOLD)

UPDATE: Cea de-a doua etapă de vânzare s-a finalizat în aproximativ 10 minute. S-au vândut peste 15.000 de abonamente, totalul general depășind astfel 30.000.

În prima etapă de vânzare, organizatorii au comercializat online 15.000 de abonamente într-un interval record de aproximativ 2-3 minute. Prin urmare, fanii celui mai mare festival din România trebuie să fie pe fază pentru a putea accesa în timp util platforma de vânzare, marți, 20 noiembrie, la ora 14:00.

Cumpărătorii au nevoie de un cod primit pe email după înregistrarea în prealabil pe untold.com.

O persoană poate rezerva până la 4 abonamente din categoriile de mai jos și are la dispoziție 2 zile pentru a le achita. Abonamentele trebuie plătite până joi, 22 noiembrie, ora 1700. După procesarea plății, abonamentele vor fi transmise pe mail în cel mult 7 zile.

Un tichet standard va putea fi cumpărat cu 109 de Euro plus taxe. În același timp, un abonament cu posibilitatea de returnare a banilor în cazul imposibilității de a mai ajunge la festival se vinde cu 114 Euro plus taxe. Acest tip de abonament poate fi anulat cel mai târziu cu 14 zile înaintea festivalului.

Prețuri abonamente UNTOLD 2019 - etapa a doua

  • Abonament Acces General - 109 Euro + taxe
  • Abonament Acces General (Risk Free) - 114 Euro + taxe
  • Abonament VIP (18+)  - 269 Euro + taxe

Abonamentul standard pentru cele 4 zile va ajunge să coste în final 169 de Euro plus taxe.

Cea de-a cincea ediție UNTOLD se va desfășura la Cluj-Napoca între 1 şi 4 august 2019. Nu a fost anunțat încă niciun hedaliner. Armin van Buuren a promis să revină după ce a mixat 7 ore în vară. UNTOLD a atras în 2018 peste 355.000 de spectatori în toate cele 4 zile de festival.

Urmărește Aftermovie-ul UNTOLD 2018

UNTOLD a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015. Anul acesta festivalul este din nou nominalizat. O altă recunoaștere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant național al industriei de marketing și comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului  2015.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE