Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Abonamente la UNTOLD 2019: Nu rata cea de-a doua etapă de vânzare

Un nou contingent de abonamente la UNTOLD 2019 va fi pus în vânzare marți, 20 noiembrie, la ora 14:00.
Festivalul UNTOLD de la Cluj-Napoca

Festivalul UNTOLD de la Cluj-Napoca (foto: UNTOLD)

UPDATE: Cea de-a doua etapă de vânzare s-a finalizat în aproximativ 10 minute. S-au vândut peste 15.000 de abonamente, totalul general depășind astfel 30.000.

În prima etapă de vânzare, organizatorii au comercializat online 15.000 de abonamente într-un interval record de aproximativ 2-3 minute. Prin urmare, fanii celui mai mare festival din România trebuie să fie pe fază pentru a putea accesa în timp util platforma de vânzare, marți, 20 noiembrie, la ora 14:00.

Cumpărătorii au nevoie de un cod primit pe email după înregistrarea în prealabil pe untold.com.

O persoană poate rezerva până la 4 abonamente din categoriile de mai jos și are la dispoziție 2 zile pentru a le achita. Abonamentele trebuie plătite până joi, 22 noiembrie, ora 1700. După procesarea plății, abonamentele vor fi transmise pe mail în cel mult 7 zile.

Un tichet standard va putea fi cumpărat cu 109 de Euro plus taxe. În același timp, un abonament cu posibilitatea de returnare a banilor în cazul imposibilității de a mai ajunge la festival se vinde cu 114 Euro plus taxe. Acest tip de abonament poate fi anulat cel mai târziu cu 14 zile înaintea festivalului.

Prețuri abonamente UNTOLD 2019 - etapa a doua

  • Abonament Acces General - 109 Euro + taxe
  • Abonament Acces General (Risk Free) - 114 Euro + taxe
  • Abonament VIP (18+)  - 269 Euro + taxe

Abonamentul standard pentru cele 4 zile va ajunge să coste în final 169 de Euro plus taxe.

Cea de-a cincea ediție UNTOLD se va desfășura la Cluj-Napoca între 1 şi 4 august 2019. Nu a fost anunțat încă niciun hedaliner. Armin van Buuren a promis să revină după ce a mixat 7 ore în vară. UNTOLD a atras în 2018 peste 355.000 de spectatori în toate cele 4 zile de festival.

Urmărește Aftermovie-ul UNTOLD 2018

UNTOLD a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015. Anul acesta festivalul este din nou nominalizat. O altă recunoaștere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant național al industriei de marketing și comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului  2015.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Florence And The Machine susține primul concert în România ca headliner la Electric Castle 2019

Florence And The Machine va susține anul viitor primul concert în România. Trupa britanică va fi headliner al festivalului Electric...

Închide