Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

100 de fani se pot întâlni față în față cu David Duchovny, actorul din X-Files

David Duchovny, actorul cunoscut pentru rolurile din "X-Files" şi "Californication", va concerta anul viitor pentru prima oară în România. Pe 10 februarie 2019, acesta va promova la București noul său album, ”Every Third Thought”, cu acest prilej, 100 de fani având ocazia de a se întâlni cu David față în față.

Publicat

pe

David Duchovny
David Duchovny

Pentru prima dată în România, țară pe care a introdus-o în agenda de turneu a doua, după Rusia, David va concerta alături de trupa sa la Sala Palatului cu prilejul turneului ”Every Third Thought”. Acest este și titlul noului album al lui Duchovny, așteptat să apară pe piață pe 9 februarie 2019.

Îndrăgitul actor a auzit multe despre căldura publicului român, știind totodată că filmele și serialele sale au fost bine primite în țara noastră. Acesta a declarat că este nerăbdător să-și cunoască fanii din România, 100 de norocoși având chiar oportunitatea de a o face.

Cum îl poți întâlni față în față pe David Duchovny

100 de fani îl vor putea întâlni pe David Duchovny. Nu trebuie decât să achiziționeze biletele “The MEET & GREETS”, care includ:

  • O poză cu David făcută de către un fotograf din partea organizatorilor
  • Acces la “Soundcheck Party”
  •  Un autograf din partea lui David pe un accesoriu; acesta trebuie adus de fani - nu va fi oferit de către artist.

Costul unui bilet de tip “The MEET & GREETS” este de 642,6 lei. Aceste bilete se vând în ediție limitată de 100 de bucăți și NU includ:

  • Acces la concert
  • Early Entry

David Duchovny este singurul actor care a câștigat premiul Golden Globe pentru “Cel mai bun actor” într-o serie de televiziune atât în categoria Comedie, cât și în categoria Dramă. De-a lungul anilor, a jucat alături de nume mari ale cinematografiei, precum Brad Pitt, Mimi Rogers, Julia Roberts, George Clooney și Robin Williams.

Pasiunea pentru muzică a început să se dezvolte în urmă cu câțiva ani, când și-a cumpărat o chitară foarte scumpă. Prețul piperat l-a motivat să nu irosească banii investiți, astfel încât a început să exerseze. Așa a învățat să cânte la chitară prima piesă, ”Yoshimi Battles the Pink Robots”, din repertoriul Flaming Lips, treptat izvorând ideea de a compune și înregistra propriile melodii.

Primul său album, ”Hell or Highwater”, a fost lansat în mai 2015 și a inclus 12 piese cu un sound ce oscilează între indie-rock, folk-rock și alternative rock.

Noul album ”Every Third Thought” urmează același traseu muzical, experiența acumulată prin înregistrarea primului disc spunându-și cuvântul. ”Simt că acest album reprezintă o creștere, din punct de vedere liric și sonic”, a declarat artistul pentru revista Rolling Stone.

Cât costă biletele la concertul lui David Duchovny

Prețurile biletelor la concertul lui David Duchovny pornesc de la 90 de lei și ajung la 350, în funcție de categorie. Pentru achiziția online, urmați link-ul de la final sau accesați agenda InfoMusic.

  • VIP - 350 lei
  • Categoria 1 - 250 lei
  • Categoria 2 - 150 lei
  • Categoria 3 - 120 lei
  • Categoria 4 - 90 lei

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 10 februarie 2019

David Duchovny

Loc
Sala Radio
Comentează

Trending