Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Vocile care au întors scaunele în episodul #6 de la Vocea României 2018 - VIDEO

Citește rezumatul ediției din 5 octombrie a emisiunii Vocea României. Află ce concurenți au mers mai departe și ce momente savuroase au creat jurații.
Concurenții care au întors scaune la audițiile Vocea României 2018 - episodul 6

Concurenții care au întors scaune la audițiile Vocea României 2018 - episodul 6

Echipele de la Vocea României 2018 arată acum astfel:

 • Smiley: Lina Sanden, Claudiu Fălămaș, Bogdan Ioan, Vitalie Maciunschi, Andrei Voicu, Sorina Bică ("cel mai rock timbru feminin" din sezon), Lavinia Rusu, Letiția Roman, Andreea Popa, Mihnea Vîlceanu, Silviu Murariu
 • Irina Rimes: Alex Dragu, Antinia Simion, Lăcrămioara Bradoschi, Dora Gaitanovici, Alina Statie, Odri Bârcă, Eduard Malaeru, Feihong Basigu, Oana Tăbultoc, Eva Timuș, Maria Andrici
 • Tudor Chirilă: Maria Pop, Romaniţa Fricosu, Origen Todoran, Alma Boiangiu, Cristian Alexa, Daria Tănasă, Sandor Dombi, Luiza Cobori, Mara Căptaru, Dana Olteanu
 • Andra: Sara Chiavegato, Claudia Popina, Claudia Negruț, Diana Strat, Renate Grad, Nicoleta Oancea, Elena Hasna, Mihai Turbatu, Mădălina Celine Coca, Cristina Budeanu, Silvia Preda

Mara Căptaru - "Creep"

Mara are 16 ani, este pasionată de oratorie și muzică rock. Tânăra a considerat că lumea nu a luat-o în serios, iar prezența la Vocea României este o șansă bună pentru a-și demonstra talentul. La audițiile pe nevăzute, Mara a interpretat piesa celor de la Radiohead, "Creep" și a întors toate cele patru scaune.

"Ai întors patru scaune și ai ridicat pe toată lumea în picioare", i-a spus Irina Rimes

Smiley a fost de părere că alegerea piesei este una curajoasă, mai ales la cei 16 ani. A urmat un moment în care cele două femei din juriu s-au descălțat și i-au dat concurentei încălțările lor pentru a le purta. Întrecându-se în înălțimea tocurilor, Irina i-a spus că vrea să o ajute să crească în acest concurs, atât de mult pe cât de înalt este tocul cizmei sale.

"Sunt foarte bucuros să văd un adolescent cu un asemenea discurs. Dacă vii în echipa mea, repetițiile încep de azi", a spus Tudor, adăugând că în momentul în care își dorește foarte mult un concurent, nu are întotdeauna la el cele mai bune cuvinte.

Deși, în opinia sa, nu a avut cel mai convingător discurs, Tudor Chirilă a fost cel ales de Mara.

Dana Olteanu - "Try"

Tânăra de 30 de ani este originară din Târgoviște. Se încarcă prin muzică, ca dovadă, face parte dintr-o trupă alături de soțul, fratele și cumnatul său. A venit la Vocea României pentru fructifica și mai mult dragostea pentru muzică. Dana a interpretat piesa lui Pink, "Try" și i-a convins pe Tudor și Irina.

Lui Tudor i s-a părut că a cântat excelent și că a făcut-o pentru ea însăși - "erai undeva în tine". Irina a spus că este greu să cânți Pink și că își dorește o voce rock.

Dana a ales să meargă în echipa lui Tudor Chirilă.

Mihnea Vîlceanu - "Whatever It Takes"

Pentru Mihnea, muzica a reprezentat un fir de ață de care s-a agățat. Când viața i-a oferit o experiență dură - un accident la ski în urma căruia Mihnea a rămas în scaun cu rotile - muzica a fost ca o salvare. Tânărul de 21 de ani a cântat la audițiile pe nevăzute piesa "Whatever It Takes". Andra și Smiley au apăsat butonul.

"Ai cântat cu patos. Mi-a plăcut flow-ul tău", a comentat Andra.

Deși a spus ca interpretarea nu a fost perfectă, Smiley s-a întors pentru că a fost ghidat de public.

"Ce ai făcut a fost special - să ridici publicul în picioare", a completat artistul.

Mihnea a ales să meargă în echipa lui Smiley, antrenorul care i-a lăudat curajul de a veni la Vocea României.

Eva Timuș - "Skyfall"

După participări la emisiuni precum "Românii au talent" și "Vocea Rusiei Junior", a venit momentul ca tânăra de 16 ani, originară din Chișinău, să participe și la Vocea României 2018. Eva a cucerit-o pe Irina Rimes cu piesa lui Adele, "Skyfall".

"She will kick your asses!", a spus antrenoarea.

Cristina Budeanu - "One Night Only"

Cristina a revenit la Vocea României după ce a participat și în primul sezon când nu a reușit să întoarcă vreun scaun. Între timp, concurenta s-a ocupat tot cu muzica, cântând cu o trupă la un hotel de lux din Mamaia. La această ediție, Cristina a interpretat "One Night Only". Andra și Irina s-au întors, cea din urmă fiind blocată de Andra. Scaunul lui Tudor s-a întors, dar din greșeală, acest moment fiind explicat ulterior.

"Aș vrea să spun că-mi pare rău, dar nu-mi pare", i-a spus Andra colegei pe care a blocat-o.

Silvia Preda - "Natural Woman"

Brașoveanca Silvia Preda (27 de ani) este profesoară de muzică și cântă la diverse evenimente private. A interpretat "Natural Woman", iar Andra și Irina au apăsat butonul.

"Puteți să asistați la o bătaie între două femei", a glumit Irina, adăugând că vocea concurentei are un ambitus foarte mare, iar alegerea piesei a fost bună.

Andra a ținut să precizeze că își dorește la rândul său să învețe lucruri de la Silvia, să câștige experiență și să lege o prietenie.

Andra a fost cea aleasă.

Maria Andrici - "Cine te crezi?"

Maria (18 ani) provine dintr-o familie pasionată de muzică și vrea să studieze orga clasică la Conservator. Susține concerte caritabile și, împreună cu familia sa, încearcă să-i ajute pe oamenii nevoiași din Kenya. Dacă va câștiga premiul cel mare, banii se vor duce în Kenya.

Maria a interpretat piesa lui Feli, "Cine te crezi?". Irina Rimes s-a întors în ultima secundă. Antrenorilor li s-a părut că vocea concurentei este în contrast cu aspectul fizic, iar vocea i s-ar potrivi în musicaluri.

Silviu Murariu - "She's Out Of My Life"

Silviu (21 de ani) este originar din Chișinău. Pentru el, muzica este ca o lume în care se poate exprima. Deși a renunțat la muzică timp de un an, Silviu nu a putut sta departe de această pasiune. La audiții, Silviu a interpretat "She's Out Of My Life" și i-a impresionat pe cei patru jurați.

"M-ai făcut fericită să ascult o asemenea voce. Cred că ai o voce puternică, cred că ai o voce sensibilă, sinceră, curată și că ai toate calitățile să mergi cât mai departe în această competiție, dacă nu chiar să și câștigi Vocea României", a pus Andra.

"Bunul gust în cazul tău a însemnat măsură. Ești extraordinar!", a comentat Chirilă.

După ce a povestit puțin despre istoria piesei, Smiley l-a felicitat pe Silviu pentru interpretarea sa. El a fost antrenorul ales.

Nu s-au calificat următorii participanți:

 • Marius Deneș (24 de ani) a cântat "Historia De Dn Amor" (Guadalupe Pineda)
 • Lavinia Apostol (32 de ani) a cântat "Down On My Knees" (Ayo)
 • Lazăr Andreea (17 ani) a cântat "IDGAF" (Dua Lipa)
 • Diana Lea (20 de ani) a cântat "Smells like teen spirit" (Nirvana)
 • Sever Solnițaru a cântat "Sex On Fire" (Kings Of Leon)
 • Evelina Malancă (20 de ani) a cântat "Rise Like A Phoenix" (Conchita Wurst)
 • Marina Ciorăneanu (43 de ani) a cântat "Lost On You" (LP)

Audiența episodului #6 - Vocea României 2018

Cea de-a șasea ediție a sezonului 8 Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, potrivit postului de televiziune. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 11.6 puncte de rating și 33.9% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.5 puncte de rating și 10.3% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.8 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 21:46, aproape 2.3 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Citește mai multe despre AndraIrina RimesSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE