Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României: Tudor către extra-concurenta lui Smiley: "Mie-mi pare rău că ești aici [...] pentru ideea de libertate a menestrelului de stradă"

În ultima seară a audițiilor pe nevăzute, Geanina Militaru a impresionat jurații cu momentul său. Concurenta l-a făcut pe Smiley să încalce regulile emisiunii. Află mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Geanina Militaru în audiții la Vocea României 2018
Geanina Militaru în audiții la Vocea României 2018

Geanina Militaru are 29 de ani și cântă de la o vârstă fragedă. Tânăra a fost membră în trupa de pop dance folclor, Etnic. După turnee atât în România, cât și în străinătate, Geanina a părăsit formația și a plecat în Lincolnshire pentru a studia și mai serios muzica. A reușit să își definească un stil vocal și să învețe diferite tehnici muzicale ca să pună bazele unei cariere pe gustul său.

Geanina s-a mutat recent la Paris și cântă la metrou, în vagoane, "meserie" pe care a învățat-o de la tatăl său, care face același lucru. Vede în Vocea României o oportunitate de a avea o carieră în muzică, de a se întoarce acasă și de a deveni vizibilă pe piața muzicală românească.

La audițiile pe nevăzute de la Vocea României, Geanina a interpretat una dintre celebrele piese ale artistei Britney Spears, "Oops!...I Did It Again", într-un stil aparte, pe ritmuri și inflexiuni de jazz. Vocea sa seducătoare și interpretarea atipică au făcut ca toate cele patru scaune să se întoarcă.

"Foarte originală interpretarea acestei piese. Niciodată nu m-aș fi gândit că ar putea să sune piesa asta așa. Ai un timbru foarte interesant. M-au convins niște chichițe pe care le auzi doar la oameni care cântă muzică de specialitate. Tu cânți jazz, cred că asta este specialitatea ta. Foarte interesant! Uite, ai întors patru scaune", a deschis Irina seria pledoariilor.

După ce a auzit că Geanina cântă la metrou, Tudor a avut de spus câteva cuvinte despre această activitate:

"Mie-mi pare rău ești aici, nu mă înțelege greșit, pentru ideea de libertate a menestrelului de stradă. În momentul în care cânți pe stradă, asta spunea Bruce Dickinson de la Iron Maiden - nu vă trebuie concursuri, show-uri de talente dacă vreți să vă lansați. Dacă vreți să vă lansați, luați o chitară, mergeți pe stradă într-un loc unde trece multă lume și dacă o s-aveți valoare, o să vă lansați. Cum s-a întâmplat și cu Zaz. Cânta pe stradă și a ajuns să fie produsă, licențiată, publicată șamd. Acuma nu e rău pentru că tu ești un concurent special".

Momentul s-a bucurat și de o premieră. Încălcând regulile competiției, Smiley a apăsat butonul și a intrat în luptă pentru vocea concurentei, chiar dacă nu mai avea voie să facă acest lucru. Echipa lui era completă și, teoretic, nu ar mai fi avut posibilitatea să se întoarcă și să mai primească un membru în echipa lui.

"Chiar dacă am echipa completă, m-am gândit eu așa, având opt ani vechime în show-ul ăsta, să mai adaug un concurent", a comentat Smiley.

Tudor Chirilă l-a confruntat pe Smiley, fiind nemulțumit de faptul că se modifică regulile concursului în timpul desfășurării lui. Pavel Bartoș a intervenit și a spus că este totuși posibil acest lucru, dar cu o condiție. Dacă Geanina l-ar alege pe Smiley, în etapa Confruntărilor se va "lupta" cu două persoane, nu cu una singură, așa cum se obișnuiește în concurs.

După câteva momente de gândire, Geanina a decis să meargă în echipa Smiley, care numără acum 15 concurenți.

Audițiile pe nevăzute de la Vocea României s-au încheiat vineri, 19 octombrie. Aproape 2,4 milioane de telespectatori au urmărit episodul care a încheiat etapa audițiilor pe nevăzute. Smiley și Tudor Chirilă merg în etapa Confruntărilor cu câte 15 concurenți, cu unul mai mult decât colegele lor, Andra și Irina, fiind o premieră în istoria show-ului de talente de la ProTV.

Comentează

Trending