Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Vița de Vie a lansat "Şase" (-), cea de-a doua parte a albumului "Șase/Șase"

Vița de Vie a întregit povestea albumului ”Șase/Șase” lansând ultima parte a materialului, ”Șase (-)”. Discul a fost prezentat fanilor în cadrul unui concert de amploare, ce a avut loc pe 27 octombrie, la Arenele Romane.

Concert Vița de Vie la Arenele Romane pe 29 octombrie 2018 (foto: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro)

Şase (-)” urmează aceeași rețetă simbolică a conceptului „Șase/Șase”, însă plusează prin adăugarea unor elemente muzicale de-a dreptul spectaculoase, regăsite în structura celor două noi materiale, ”Ploaie de foc” și” Luna și noi” Live @ Awake (feat. Filarmonica de Stat Târgu Mureș). Acest fapt se lasă certificat și prin dovada lansărilor anterioare – ”HaiHui”, ”Dur de-a dura”, ”ialapet” şi ”Sorcova”.

În cadrul concertului de la Arene, Vița de Vie a interpretat integral cele 12 piese extrase de pe albumul ”Șase/Șase”, dar și alte câteva melodii consacrate.

Recomandare: Vezi galeria de poze cu Vița de Vie în concert la Arenele Romane

După lansarea single-ului ”HaiHui”, care a avut loc în luna mai a anului precedent, Vița de Vie a înregistrat un succes fenomenal cu ”Dur de-a dura”, câștigând Premiul Radio România pentru „Cea mai bună piesă alternative rock”, în cadrul Galei Premiilor Muzicale Radio România.

ialapet” este cel mai recent și poate unul dintre cel mai puternice single-uri semnate Vița de Vie, luând în considerare linia melodică și versurile de o profunzime violentă.

Povestea ”Sorcovei” vine ca un balsam în completarea universului "Șase (-)", iat celelalte două lansări, ”Ploaie de Foc” și ”Luna și noi” // Live @ Awake (feat. Filarmonica de Stat Târgu Mureș), au reușit să le ofere fanilor o experiență inedită în cadrul concertului de la Arene.

Grafica albumului “Șase (-)” este concepută de Agi (Adrian Iota). Cele șase simboluri de pe copertă, fiecare aparținând uneia dintre piese, sunt așezate în forma unui zar. Albumul conține și alte „surprize”, fiecare fiind îndemnat să le descopere singur. Noul album “Șase (-)” este disponibil, în format fizic și digital, aici.

Vița de Vie și-a început activitatea în 1996. Trupa îi are în componență pe Adrian Despot (voce, chitară), Sorin Pupe Tănase (tobe), Cezar Popescu (chitară), Adrian Ciuplea (bas, violoncel) și Mihai Ardelean (clape).

Citește mai multe despre Vita de Vie
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lenny Kravitz: “Am fost refuzat de multe case de discuri pentru că nu cântam muzică de negru”

La începutul carierei, Lenny Kravitz a avut mari dificultăți în a-și face muzica auzită. Acesta nu s-a lăsat descurajat și...

Închide