Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Ultima seară a audițiilor pe nevăzute de la Vocea României 2018 - VIDEO

Audițiile pe nevăzute de la Vocea României 2018 au ajuns la final. Află care sunt concurenții ce completează echipele și citește rezumatul serii de 19 octombrie.

Publicat

pe

Concurenții care au întors scaunele la audițiile Vocea României 2018 - episodul 8
Concurenții care au întors scaunele la audițiile Vocea României 2018 - episodul 8

Smiley și Tudor Chirilă merg în etapa Confruntărilor cu câte 15 concurenți, cu unul mai mult decât colegele lor, Andra și Irina, fiind o premieră în istoria show-ului de talente de la ProTV. Aproape 2,4 milioane de telespectatori au urmărit episodul care a încheiat etapa audițiilor pe nevăzute.

Echipele de la Vocea României 2018 au următoarea componență:

  • Smiley: Lina Sanden, Claudiu Fălămaș, Bogdan Ioan, Vitalie Maciunschi, Andrei Voicu, Sorina Bică ("cel mai rock timbru feminin" din sezon), Lavinia Rusu, Letiția Roman, Andreea Popa, Mihnea Vîlceanu, Silviu Murariu, Daria Mirea, Dalina Nemeș, Evelina Găvan, Geanina Militaru
  • Irina Rimes: Alex Dragu, Antinia Simion, Lăcrămioara Bradoschi, Dora Gaitanovici, Alina Statie, Odri Bârcă, Eduard Malaeru, Feihong Basigu, Oana Tăbultoc, Eva Timuș, Maria Andrici, Ștefania Roman, Gabriela Munteanu, Silvia Vîrlan
  • Tudor Chirilă: Maria Pop, Romaniţa Fricosu, Origen Todoran, Alma Boiangiu, Cristian Alexa, Daria Tănasă, Sandor Dombi, Luiza Cobori, Mara Căptaru, Dana Olteanu, Joel Benson, Luciana Răducanu, Alexandra Cuza, Mihai Meiroș, Teodora Stoica
  • Andra: Sara Chiavegato, Claudia Popina, Claudia Negruț, Diana Strat, Renate Grad, Nicoleta Oancea, Elena Hasna, Mihai Turbatu, Mădălina Celine Coca, Cristina Budeanu, Silvia Preda, Izabela Barbu, Maria Udrea, Florian Popa

Evelina Găvan - "Use Somebody"

Evelina are 25 de ani și este medic rezident neurolog. Muzica a reprezentat un hobby pentru tânără, dar crede că între această pasiune și meseria de medic există o legătură - în ambele găsește provocări. La audițiile pe nevăzute, Evelina a interpretat piesa celor de la Kings of Leon, "Use Somebody". Smiley a fost cel care s-a întors.

"Sunt foarte încântat de interpretarea ta, de felul în care ți-ai controlat emisia și emoția", i-a spus antrenorul Evelinei.

Evelina este concurentul care a completat echipa Smiley.

Geanina Militaru - "Oops!...I Did It Again"

În vârstă de 29 de ani, Geanina s-a mutat recent la Paris și cântă la metrou. Tânăra a făcut parte din trupa Etnic. Vede în Vocea României o oportunitate de a avea o carieră în muzică și de a se întoarce acasă. Geanina a cântat într-o manieră jazzy piesa lui Britney Spears, "Oops!...I Did It Again" și i-a cucerit pe cei patru antrenori.

Irina Rimes a apreciat interpretarea originală și a observat că Geanina cunoaște niște "chichițe de jazz". Tudor a vorbit despre cântatul pe stradă și cum acesta te poate lansa. A dat-o exemplu pe franțuzoaica Zaz.

Surpriza momentului a fost Smiley care s-a întors, deși avea echipa completă. "M-am gândit să mai adaug un concurent", a spus juratul.

Regulile jocului au fost schimbate. Geanina a decis să meargă în echipa Smiley, care numără acum 15 concurenți. În etapa Confruntărilor, vom asista la un prim moment cu trei concurenți, nu doar doi.

Florian Popa - "Tu ești primăvara mea"

În vârstă de 28 de ani, Florian este arhidiacon și membru al Coralei "Armonia" din Constanța. Le-a cucerit pe cele două antrenoare cu piesa "Tu ești primăvara mea".

"Ar fi o mare bucurie să mă alegi pe mine. Îmi caut un băiat înspre Aurelian Andreescu și ai venit", a spus Andra.

"Eu o iubesc foarte mult pe Andra, dar sunt gata să mă bat. Ai cântat foarte cald, corect.", a continuat Irina.

Au urmat alte momente muzicale. Concurentul a cântat alături de Andra piesa "Oameni", iar în duet cu Irina melodia "Copacul". În cele din urmă, Florian a decis să meargă în echipa Andrei, ocupând astfel ultimul loc.

Alexandra Cuza - "I Put A Spell On You"

Originară din Suceava, Alexandra are 24 și lucrează în domeniul jurnalismului. A moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl său care este chitarist. Interpretarea Alexandrei i-a făcut pe Tudor și Irina să apese butonul.

mi lipsește o voce blues-rock, blues-ul ăla de infractor din Chicago. Foarte tare! Nu am o voce ca a ta!", a spus Tudor.

"Ești un munte de talent. Vocea ta m-a făcut să te vreau foarte tare!", a comentat Irina.

Alexandra a ales blues-ul rock și a mers în echipa lui Tudor.

Mihai Meiroș - "Skin"

Mihai are 32 de ani și este MC. Dragostea pentru muzică a început în perioada în care lucra ca ospătar într-un pub, iar un prieten i-a propus să cânte. A venit la Vocea României pentru că vrea o schimbare în viața sa, să evolueze pe plan muzical și să își facă fiul mândru.

Mihai a cântat piesa lui Rag'n'Bone Man, "Skin". Tudor a apăsat butonul. Smiley a spus că s-ar fi întors dacă nu avea echipa completă. Mihai a ocupat ultimul loc disponibil în echipa lui Tudor.

Silvia Vîrlan - "Love On The Brain"

Silvia are 34 de ani, este profesoară de canto și solist vocal. Deși este dificil să trăiești din muzică și ai nevoie de promovare să te impui cu piese proprii, Silvia a văzut o oportunitate în participarea la Vocea României. Ea a cântat piesa Rihannei, "Love On The Brain". Irina Rimes a fost cea care s-a întors.

Jurata s-a bucurat să o aibă în echipă pe Silvia și a menționat că această piesă nu este ușor de cântat, atât din punct de vedere tehnic, cât și din punctul de vedere al transmiterii emoțiilor.

Teodora Stoica - "Royals"

Deși emoțiile o copleșesc atunci când este pe scenă și nu sunt dintre cele mai constructive, Teodora a creat un moment ce i-a impresionat pe Tudor, Irina și Andra. Toți aveau echipele complete, dar și-au dorit să apese butonul. Printr-un slalom pe finalul cântecului, Tudor Chirilă a fost cel care a declașat toate cele trei butoane. Pentru a doua oară, o echipă ajunge la 15 concurenți, iar un viitor duet din runda Confruntărilor se va transforma într-o luptă în trei.

"Chiar dacă am echipa completă, am zis să mă întorc de recunoaștere a talentului", a spus Andra.

"Vocea ta merita o întoarcere", a adăugat Chirilă.

Teodora l-a ales pe Tudor.

Nu s-au calificat următorii participanți:

  • Sandra Tudorache (16 ani) a cântat "Scared to be lonely" (Martin Garrix & Dua Lipa)
  • Antonia Stancu (22 de ani) a cântat "Friends" (Marshmello & Anne-Marie)
  • Sonia Apostol (16 ani) a cântat "Kisses Back" (Matthew Koma)
  • Ilona Artene (23 de ani) a cântat "Hurt" (Christina Aguilera)
  • Mihai Karaghiannis (23 de ani) a cântat "Beggin" (Madcon)
  • Agatha Gazda (16 ani) a cântat "Jolene" (Dolly Parton)
  • Cristina Marica (19 ani) a cântat "TOY" (Netta)
  • Andreea Roșianu (34 de ani) a cântat "Be The One" (Dua Lipa)

Audiența celui de-al 8-lea episod Vocea României 2018

Cea de-a opta ediție a sezonului 8 Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, se arată într-un comunicat ProTV. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 10,8 puncte de rating și 31,4 % share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4,4 puncte de rating și 12,8 % share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1,9 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 21:49, aproape 2,4 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Comentează

Industria muzicala

Dan Bălan a cântat după 13 ani la București alături de Irina Rimes

Dan Bălan și Irina Rimes au făcut senzație la Sala Palatului din București, în cadrul concertului "Sufrageria Irinei". Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Dan Bălan, invitatul Irinei Rimes la Sala Palatului pe 13 martie 2024
Dan Bălan, invitatul Irinei Rimes la Sala Palatului pe 13 martie 2024 │ FOTO: Cătălin Oancea / InfoMusic.ro

Pentru prima dată în 13 ani, Dan Bălan a urcat pe scenă în capitală, surprinzând plăcut publicul prezent. Momentul a fost o adevărată încântare pentru fanii ambilor artiști și a luat cu asalt rețelele de socializare.

Irina Rimes și-a ținut admiratorii în suspans până în ultimul moment, dezvăluindu-le surpriza serii: Dan Bălan. Cei doi au prezentat în premieră o colaborare, piesa "Ultima noapte", care a stârnit reacții extrem de pozitive în rândul audienței. Lansarea oficială a melodiei este programată pentru 22 martie. "Ultima noapte" este o baladă sensibilă, cu două voci unice, o colaborare ce promite să devină hit.

Revenirea lui Dan Bălan pe scena din București a fost așteptată cu nerăbdare de către fani. Artistul nu s-a mai întâlnit cu publicul său din România de mai bine de un deceniu, iar momentul a fost pe măsură. Recent, el a lansat varianta oficială a piesei "Oriunde ai fi" alături de un videoclip cu imagini din 1995, pe când artistul avea doar 15 ani și compunea primele versuri ale melodiei.

Concertul "Sufrageria Irinei" va beneficia de un turneu național, cu opriri în mai multe orașe precum Cluj, Arad, Craiova, Iași, Bacău, Galați și Constanța, și cu cele mai iubite piese ale artistei.

Citește în continuare

Industria muzicala

Irina Rimes și-a surprins fanii pe străzile din Chișinau

Irina Rimes a cântat alături de fanii ei, pe străzile din Chișinău, unele dintre cele mai apreciate piese din repertoriul său.

Publicat

pe

Videoclip Irina Rimes - Ultima
Videoclip Irina Rimes - Ultima │ FOTO: captură YouTube

Între repetițiile pentru turneul "Sufrageria Irinei", care începe pe 28 martie la Cluj, Irina Rimes s-a întors acasă, în Republica Moldova. Într-o plimbare pe străzile din Chișinău, cântăreața a dat peste o tânără care îi interpreta piesele la chitară și voce.

Irina nu a stat pe gânduri și i s-a alăturat. Acompaniată de tânără la chitară, artista a cântat unele dintre cele mai iubite piese ale sale, "Cosmos" și "Nu știi tu să fii bărbat". Momentul a strâns zeci de oameni în jurul celor două și s-a viralizat pe platformele sociale.

Cluj, Arad, Craiova, Iași, Bacău, Galați și Constanța sunt orașele prin care Irina Rimes ajunge în această primăvară pentru a-și cânta muzica. Pe 13 martie, artista urcă pe scena Sălii Palatului, prezentându-le bucureștenilor conceptul "Sufrageria Irinei". Ea va fi acompaniată de o serie de invitați speciali, printre care Andra, Tudor Chirilă, Damian Drăghici, Mircea BaniciuDora Gaitanovici și Vlad Musta.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Smiley te invită în SmileyVerse, un concert multisenzorial, la Arenele Romane

Vara aceasta, Smiley își va plimba fanii prin SmileyVerse, un concept de show profund și interactiv. Evenimentul va avea loc pe 1 iunie, la Arenele Romane din București.

Publicat

pe

Smiley
Smiley │ FOTO: Smiley

Smiley își cântă Universul în toate trăirile, culorile și ritmurile care-l compun, într-un concert de neratat. Denumit anul acesta SmileyVerse, cel mai mare și impresionant concert din an pentru Smiley, va avea loc, conform tradiției din ultimii ani, pe 1 iunie, de data aceasta la Arenele Romane, alături de invitați-surpriză, și își propune să fie o experiență multisenzorială pentru fiecare spectator în parte.

Smiley oferă publicului său odată cu biletul la show și accesul în SmileyVerse, o dimensiune complet nouă, creată după chipul și asemănarea visurilor lui, dar și ale celor care-l ascultă, un univers în care emoțiile oferite de muzică, dans și show se împletesc cu revelațiile aduse de tehnologie și lumea digitală.

"Va fi ceva spectaculos și extrem de interesant de la concept până la show-ul complet de pe scenă. Universul meu transformat în show va deschide universul interior al fiecărui om care va fi alături de mine acolo, într-o energie unică pe care abia aștept să o simțim. Anul acesta concertul meu este SmileyVerse pentru că fix asta simțim cu toții pe parcursul unui concert complet, că ne teleportăm într-un univers pe care îl deschidem fiecare suflet prezent în parte, îl cântăm, îl trăim, în dansăm și îl descifrăm noi toți, cei care suntem acolo. O dimensiune a binelui, a muzicii, a emoțiilor și a descătușării de tot ce simțim", a transmis Smiley.

Piese nou lansate, dar și legendare, colaborări muzicale imprevizibile, momente artistice mult așteptate, dar și altele surprinzătoare, inserții tehnologice impresionante, interacțiune cu fiecare om din sală la cele mai profunde niveluri, totul desfășurat și trăit live, pe scena și în sala Arenelor Romane ca într-un univers irepetabil.

"Așadar, am intrat în perioada aceea supremă din an, când pregătim concertul pe care îl așteptăm din iunie în iunie. Întotdeauna am spus că pentru mine întâlnirea cu publicul la concertul acesta reprezintă o trăire maximă, o plimbare de la muzică, râs, plâns, bucurie, energie, dans, trecut, viitor, reîntâlnirea cu cei mai dragi colegi de scenă, cu toți ai mei apropiați, conectarea cu publicul care-mi ascultă muzica și care-mi oferă atat de mult pe parcursul acelor ore", a adăugat Smiley.

Prețuri bilete SmileyVerse la Arenele Romane

  • Biletele de acces se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 101 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Trending