Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Tudor Chirilă și Smiley își fac complimente la Vocea României, într-o pauză de filmări - VIDEO

Printre glume și ironii, Smiley și Tudor Chirilă au găsit răgaz și pentru a-și face complimente. Cei doi jurați de la Vocea României și-au spus ce gândesc unul despre celălalt într-o pauză de filmări.
Smiley și Tudor Chirilă își fac complimente

Smiley și Tudor Chirilă își fac complimente

Rivalitatea dintre jurații de la Vocea României, care de multă ori dă savoare schimbului de replici, se transformă într-o prietenie din ce în ce mai solidă. Această evoluție se aplică, momentan, doar părții masculine a juriului, cea feminină mai având poate nevoie de câteva sezoane pentru a se detensiona.

În calitate de vechi colegi, foști ”vecini” și actuali antrenori ”uniți de vibrații comune”, Tudor Chirilă și Smiley au rupt câteva momente dintr-o pauză de filmări pentru a-și exprima sincer câteva complimente. Cu mult umor și voie bune, dar și ușoare ironii, Tudor și Smiley își spun ce apreciază și ce admiră unul la celălat.

”Aș vrea să profit de această ocazie de pauză să mă uit în ochii tăi să-ți spun că...ai niște ochi pătrunzători..”, îi spune Smiley lui Tudor râzând.

Pe același tipar de complimente, Tudor Chirilă îi răspunde:

”Profilul tău grecesc mă rupe. Îmi aduce aminte de strămoșii mei. Știi că eu am avut o bunică grecoaică.”

Schimbul de complimente continuă cu aceeași doză de umor, cei doi făcând referiri ironice și la comentariile colegei de juriu Irina Rimes.

Smiley: ”Îmi place că te menții foarte fit.”

Tudor Chirilă: ”Pentru tine. Pentru cine mai am eu să mă mențin în juriul ăsta.”

Tudor Chirilă: ”Bă vecine, de când ai plecat de lângă mine, de anul trecut. Erai mult mai aproape. Am simțit că e așa, o vibrație între noi. Nu mă așteptam, având în vedere că destinele noastre muzicale sunt oarecum diferite și, totuși, iată că doi oameni puternici ca noi, mai ales tu, sunt uniți de vibrații comune.”

Smiley: ”Îți admir cămășile înflorate.”

Tudor Chirilă: ”Îți admir pantalonii largi. Mă-nnebunesc după ei. Aș dormi în ei ani de zile.”

Tudor Chirilă: ”Știi ce mai admir la tine? Felul în care nu abandonezi să-ncerci să-mi furi concurenții chiar și după ce i-am luat. Mi se pare extraordinar. E parte din personajul tău, cum spunea Irina. ”

În clipul filmat de Tudor și Smiley veți descoperi și alte complimente, unele cu adevărat neașteptate.

VIDEO: Tudor Chirilă și Smiley își fac complimente

Audițiile pe nevăzute de la Vocea României 2018 se apropie de final. În cel de-al 5-lea episod al emisiunii s-au remarcat voci precum Elena Hasna, Sandor Dombi și Mădălina Celine Coca.

Citește mai multe despre SmileyTudor Chirila
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cabron revine cu un nou album, "Gemeni" (TRACKLIST)

După ce a lansat recent single-ul „Strada”, Cabron prezintă albumul „Gemeni”, un material realizat de artist împreună cu HaHaHa Production...

Închide