Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Trupa Imagine Dragons va lansa albumul „Origins”

Imagine Dragons anunță lansarea celui de-al patrulea album de studio, „Origins”, care va fi disponibil începând cu 9 noiembrie. Mai multe detalii despre noul material discografic puteți află din articol.
Imagine Dragons

Imagine Dragons

De asemenea, fanii pot precomanda albumul și vor primi automat două dintre piesele extrase de pe materialul „Origins” - „Natural” (care a fost timp de cinci săptămâni pe primul loc în clasamentul Billboard's Alternative Songs) și „Zero”, regăsită pe coloana sonoră a animației Disney, „Ralph Breaks The Internet”.

„Origins” urmează direcția generală a predecesorului său, „Evolve”, continuând seria de călătorii specifice trupei Imagine Dragons. Albumul "Evolve" a înregistrat un succes major, Imagine Dragons ajungând în top 10 Spotify cei mai ascultați artiști la nivel global, cu peste 40 milioane de ascultători lunar. În România, albumul "Evolve" a fost certificat de 4 ori cu discul de platină, toate single-urile trupei ajungând în topul 100 Media Forest.

„Este despre căutarea unor noi tărâmuri muzicale, dar și despre glorificarea propriilor rădăcini. În momentul în care noi creăm, creăm fără să ținem cont de granițe, de reguli. Ni se pare palpitant să facem muzică, o muzică pe care să o simțim diferită și nouă.” - a declarat Dan Reynolds, solistul Imagine Dragons.

În timpul procesului de creație al albumului „Origins”, trupa a colaborat cu unii dintre cei mai cunoscuți producători – Joel Little (care a lucrat în trecut alături de Lorde și Khalid), Mattman & Robin (Selena Gomez, Carly Rae Jespen) și John Hill (Florence + the Machine). Noul disc surprinde un amestec de rock, hip hop, pop și folk, alături de versuri de o luciditate dureroasă, menite să trezească la realitate și să inspire ascultătorul.

Albumul „Evolve”, din 2017,  a fost certificat cu multiple discuri de platină în întreaga lume. Nominalizat la premiile Grammy pentru cel mai bun album al anului 2017, "Evolve" reunește trei single-uri ce au ocupat prima poziție în topul Billboard's Alternative Songs („Beliver”, „Thunder” și „Whatever It Takes”).

Citește mai multe despre Imagine Dragons
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
A fost dezvăluită statuia lui Chris Cornell - FOTO / VIDEO

Vicky Cornell și Muzeul Culturii Pop (MoPOP) au onorat duminică memoria regretatului Chris Cornell dezvăluind în orașul lui natal, Seattle,...

Închide