Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Tove Lo lansează scurtmetrajul "Blue Lips"

După discul "Lady Wood", Tove Lo lansează scurtmetrajul "Blue Lips", material ce însoțește cel de-al treilea album al cântăreței suedeze. În Blue Lips, artista își explorează sexualitatea și se arătă publicului la fel de sinceră ca întotdeauna.

"Blue Lips" are 25 de minute și poartă semnătura regizorală a artistei Malia James, care a lucrat în trecut cu nume precum Halsey, Troye Sivan sau Alessia Cara. Malia a declarat pentru publicația The Fader:

"Tove a fost dintotdeauna una dintre artistele cu care visam să lucrez pentru că este atât de autentică, atât de ea însăși. Sunt onorată să arăt că te va încuraja să îți arăți sânii și în același timp își va deschide sufletul și inima în fața ta."

În scurtmetrajul "Blue Lips", apare atât artista suedeză cât și actrița din "Ouji", Ana Coto. Acestea celebrează prietenia dintre ele și în același timp încearcă să scape de plictiseală și să treacă peste o despărțire împreună.

Tove Lo a explicat că albumele "Lady Wood" și "Blue Lips" au legătură între ele și că scurtmetrajul este ultimul capitol din "Lady Wood Era":

"Aveam emoții în ceea ce privește jocul actoricesc, mă simt foarte bine în fața camerei, atunci când trebuie să cânt, dar să joc e un lucru complet diferit. Malia chiar mi-a dat multă încredere și m-am simțit în siguranță să mă las pe mâinile ei."

În vara anului 2018, Tove Lo a lansat piesa "bitches" în colaborare cu trei artiste la fel de autentice, Charli XCX, Icona Pop și Elliphant. Tove Lo a colaborat și cu Major Lazer la melodia "Blow that Smoke", având influențe reggaeton, pop și EDM.

Citește mai multe despre Tove Lo
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
FiRMA lansează single-ul "Dacă Ne-am Ucide Unul pe Altul"

FiRMA lansează single-ul ”Dacă Ne-am Ucide Unul pe Altul", în cadrul unui concert. Piesa anunță un nou album intitulat "Poezii...

Închide