Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Se lansează varianta remasterizată a discului The Beatles "The White Album"

În noiembrie 1968, The Beatles schimba întreaga istorie muzicală prin lansarea materialului „White Album”. Anul acesta, la aniversarea a 50 de ani, va fi lansată o ediție remasterizată.

The Beatles

Cel de-al nouălea album semnat Beatles a redefinit conceptul de originalitate, ghidând conținutul muzical existent spre noi direcții. "The White Album" este amestecul ideal între vocea exuberantă a lui Paul McCartney și pasajele calde interpretate de John Lennon. Timp de 50 de ani, acest material a motivat ascultătorii să vadă, să înțeleagă și să exploreze, de fiecare dată în mod diferit, piesele care au reușit să scrie istorie.

2018 este anul în care "The White Album" va fi celebrat prin lansarea unui material special, ce va reuni toate cele 30 de piese ale albumului, mixate și produse de Giles Martin și Sam Okell. Acesta li se vor alătură 27 de demouri acustice și 50 de materiale extrase din sesiunile de înregistrare a albumului.

View this post on Instagram

Three different "Back In The U.S.S.R." mixes from the new #beatleswhitealbum release are available to listen to right now - the new 2018 Mix, the unreleased Take 5 Mix, and the Esher Demo. Listen: https://thebeatles.lnk.to/BackInTheUSSR

A post shared by The Beatles (@thebeatles) on

Este pentru prima dată când The Beatles ("White Album") este remixat și completat cu demouri și sesiuni de înregistrare, această inițiativă fiind explicată de către Giles Martin astfel:

"În timpul procesului de remixare a albumului, mi-am propus să va aduc o imagine cât mai apropiată de cea a trupei The Beatles din studio. Am descojit straturile vechi cu speranța că voi face acest conținut muzical acesibil și ascultătorilor mai tineri, tocmai pentru că este una dintre cele mai diverse surse de inspirație pe care istoria muzicii le-a dat vreodată."

"The White Album" va fi disponibil începând cu 9 noiembrie în variantele: deluxe, super deluxe, blu-ray și 2LP Vinyl.

Citește mai multe despre The Beatles
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
3 Sud Est, din nou în turneu național

După ce au cucerit publicul cu hituri precum „Stele”, „Cine ești?” și „Dansăm în ploaie”, 3 Sud Est și SE...

Închide