Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

Teodora Stoica, concurenta pentru care Tudor Chirilă "a încălcat regulile" de la Vocea României - VIDEO

Autotintitulându-se ”naughty boy” (băiat obraznic), Tudor Chirilă s-a întors la Vocea României pentru Teodora Stoica, deși, conform regulamentului, echipa sa nu mai putea primi concurenți. Dornic de ”luptă”, Tudor a întors și scaunele colegelor Irina Rimes și Andra, chiar dacă și ele aveau deja echipele pline.
Teodora Stoica

Teodora Stoica

Urmând exemplul lui Smiley, care s-a întors pentru Geanina Militaru deși echipa sa era completă, Tudor Chirilă a încheiat ultima seară a audițiilor pe nevăzute cu încă două ”încălcări de regulament”. Concurenta care l-a determinat să facă acest gest a fost Teodora Stoica, o tânără de 20 de ani din Râmnicu Vâlcea.

La audiții, Teodora a interpretat piesa ”Royals” de la Lorde. A urcat pe scenă extrem de emoționată, dar a reușit să capteze atenția întregului juriu. Momentul ei a venit în încheierea audițiilor pe nevăzute, când toți cei 4 jurați aveau deja echipele complete.

Profitând, însă, de statutul său de jurat cu vechime la Vocea României, Tudor Chirilă a încălcat și el regulamentul, asemenea colegului Smiley. Ba mai mult chiar, Tudor le-a oferit și Irinei și Andrei șansa de a lupta pentru Teodora, întorcându-le și lor scaunele din ”generozitate”.

”Vrei să știi ce se întâmplă? În show-ul ăsta sunt doi naughty boys (băieți obraznici). Unul (uitându-se la Smiley), când avea echipa întreagă, s-a mai întors o dată. Al doilea naughty boy sunt eu. Dar eu sunt the naughty boy generos. Astfel încât le-am întrebat pe fetele astea: <<V-ați întoarce dacă ați putea?>>. Ele având echipa completă. Dar toată lumea are echipa completă. Smiley are 15 concurenți și noi trei avem 14.

Eu ca naughty boy și vechi în acest show, am dreptul, puteam s-o fac singur, dar le-am văzut pe fetele astea că bălesc. Și am zis: <<Mie îmi plac luptele. Hai să avem o luptă în trei.>>”, a explicat Tudor Chirilă.

Generozitatea lui Tudor nu a condus, însă, către un final diferit. Deși Andra și Irina Rimes au luptat pentru a câștiga încă un concurent în echipele lor, Teodora l-a ales pe Tudor Chirilă. Cel de-al doilea ”naughty boy” a ajuns astfel să aibă tot 15 concurenți, ca și primul (Smiley).

VIDEO: Teodora Stoica - "Royals" (live la Vocea României 2018)

În următoarea etapă a concursului, Teodora Stoica se va duela cu alți doi concurenți. Din acest trio va fi selectată să avanseze în competiție o singură voce. Mai multe detalii despre ultima etapă a audițiilor pe nevăzute sunt disponibile în rezumat.

Nu este pentru prima oară când Teodora Stoica participă la un concurs de talente. În 2016, ea a fost la audițiile X Factor, povestind în cadrul emisiunii că are ceva experiență pe scenă, cântând ca backing vocals în trupa Loredanei Groza.

Momentul ei de la X Factor a fost întâmpinat cu aplauze din partea publicului, dar cu aprecieri rezervate din partea juriului. Ștefan Bănică i-a dat ”Nu”, spunându-i că își dorește să o vadă cântând mai bine decât a făcut-o la audiții.

VIDEO: Teodora Stoica la X Factor România

VIDEO: Jurizare X Factor

După apariția de la X Factor, Teodora a captat atenția lui Claudiu Polk (Doddy), care i-a compus piesa ”Labirint”. Acesta a fost single-ul de debut al artistei, lansat în august 2017.

Citește mai multe despre Teodora StoicaTudor Chirila
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ultima seară a audițiilor pe nevăzute de la Vocea României 2018 - VIDEO

Audițiile pe nevăzute de la Vocea României 2018 au ajuns la final. Află care sunt concurenții ce completează echipele și...

Închide