Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Kimbra
Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence

Speak lansează piesa "Barman"

Speak lansează piesa "Barman", care surpinde acel moment în care îți deschizi sufletul unui barman, într-o seară târzie în oraș. Mai multe detalii despre inspirația piesei în articolul de mai jos.

Speak alături de Delia în concert la Sala Palatului pe 13 martie 2015 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

De câte ori ai simțit nevoia să îți deschizi sufletul în fața unui barman? Speak a simțit-o pe pielea lui și povestește în cel mai recent single al său, „Barman”  despre momentele grele dintr-o relație în care cel mai bine este să mergi mai departe și să nu te mai uiți în urmă. Piesa a fost compusă de artist împreună cu GUZ.

"Cred că mulți dintre noi au trecut măcar o dată prin acest moment. E simplu atunci când suferi, să îți cauți refugiu în vicii. Ideea piesei <Barman> o am în cap de aproape un an. Sper să vă placă!", povestește Speak.

În luna martie a anului trecut, artistul a lansat melodia “Tu erai” alături de GUZ, iar în luna octombrie, alături de Ștefania, „Timpul”, clip care a adunat peste 3.000.000 de vizualizări pe YouTube. De-a lungul timpului a mai lansat „Pernele și patul”, „Ultimul drum”, „Răspunsul”, „Patul e gol”, „Ce ai cerut”, piese ce fac parte din albumul MOZAIC, dar și „Profund”, „Din întâmplare”, single-uri ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

În urmă cu mai puțin de o lună, Speak a lansat „Te fac un dans?”, un featuring cu LLP și Ștefania, pentru cei care vara aceasta nu au petrecut suficient. De-a lungul timpului, artistul s-a remarcat datorită colaborărilor cu nume cunoscute din industria muzicală.

Citește mai multe despre Speak
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ciarnău Mălina, fata rebelă și "Crazy in love" de la X Factor România - VIDEO

A atras atenția juriului X Factor cu look-ul ei și i-a făcut pe cei din platou să se îndrăgostească de...

Închide