Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Speak lansează piesa "Barman"

Speak lansează piesa "Barman", care surpinde acel moment în care îți deschizi sufletul unui barman, într-o seară târzie în oraș. Mai multe detalii despre inspirația piesei în articolul de mai jos.

Publicat

pe

Speak alături de Delia în concert la Sala Palatului pe 13 martie 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

De câte ori ai simțit nevoia să îți deschizi sufletul în fața unui barman? Speak a simțit-o pe pielea lui și povestește în cel mai recent single al său, „Barman”  despre momentele grele dintr-o relație în care cel mai bine este să mergi mai departe și să nu te mai uiți în urmă. Piesa a fost compusă de artist împreună cu GUZ.

"Cred că mulți dintre noi au trecut măcar o dată prin acest moment. E simplu atunci când suferi, să îți cauți refugiu în vicii. Ideea piesei <Barman> o am în cap de aproape un an. Sper să vă placă!", povestește Speak.

În luna martie a anului trecut, artistul a lansat melodia “Tu erai” alături de GUZ, iar în luna octombrie, alături de Ștefania, „Timpul”, clip care a adunat peste 3.000.000 de vizualizări pe YouTube. De-a lungul timpului a mai lansat „Pernele și patul”, „Ultimul drum”, „Răspunsul”, „Patul e gol”, „Ce ai cerut”, piese ce fac parte din albumul MOZAIC, dar și „Profund”, „Din întâmplare”, single-uri ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

În urmă cu mai puțin de o lună, Speak a lansat „Te fac un dans?”, un featuring cu LLP și Ștefania, pentru cei care vara aceasta nu au petrecut suficient. De-a lungul timpului, artistul s-a remarcat datorită colaborărilor cu nume cunoscute din industria muzicală.

Trending