Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Soundtrack-ul "A Star Is Born" debutează pe locul 1 în topul Billboard 200

Coloana sonoră a unuia dintre cele mai așteptate filme, "A Star Is Born", a debutat pe prima poziție în topul Billboard 200, înregistrând peste 231.000 de stream-uri. "A Star Is Born" este regizat de Bradley Cooper - acesta este și actorul principal din film, alături de Lady Gaga.
Lady Gaga și Bradley Cooper în filmul ”A Star Is Born”

Lady Gaga și Bradley Cooper în filmul ”A Star Is Born”

Totodată, albumul “A Star Is Born”, lansat în colaborare cu Interscope Records, îi oferă lui Lady Gaga titlul de artista cu cele mai multe albume numărul 1 din ultimii 10 ani. Acesta este al cincilea material consecutiv care debutează pe prima poziție în topurile internaționale.

Mai mult de atât, albumul “A Star Is Born” înregistrează și cele mai multe vânzări pentru prima săptămâna de la lansare. Soundtrack-ul “A Star Is Born” a debutat pe locul 1 în topul UK 40 Albums Charts și se află pe locul 1 în topurile iTunes din peste 75 țări, incluzând Statele Unite.

Albumul, pe care publicația Rolling Stones l-a definit ca fiind “impenetrabil de perfect”, s-a lansat oficial pe 5 octombrie, în aceeași zi în care a avut loc și premiera filmului. Albumul conține muzică interpretată și compusă de protagoniștii filmului: artista cu 6 premii Grammy, Lady Gaga, și regizorul “A Star Is Born”, nominalizat de 4 ori la Oscar, Bradley Cooper.

Single-ul “Shallow”, interpretat de cei doi, Lady Gaga și Bradley Cooper, este în prezent pe locul 5 în topul Billboard Hoț 100 și s-a menținut pe prima poziție în topul iTunes, încă din prima zi de când a fost lansat, pe 27 Septembrie. Piesa a fost scrisă de Lady Gaga, Mark Ronson, Anthony Rossomando și Andrew Wyatt.

Albumul “A Star Is Born” conține 19 piese cu o mare varietate de genuri și stiluri de abordare, având grijă să includă și o serie de 15 dialoguri care marchează momente importante din film. Prin urmare, albumul “A Star Is Born” are puterea de a-și purta ascultătorii într-o călătorie romantică, arc peste carieră muzicală a celor 2 personaje principale ale filmului, Jackson Mâine (Bradley Cooper) și Ally (Lady Gaga). Materialul discografic este disponibil pe toate platformele digitale.

Soundtrack "A Star Is Born"

 1. Intro
 2. Black Eyes – Piesă interpretată de Bradley Cooper. Scrisă și produsă de Bradley Cooper și Lukas Nelson.
 3. Somewhere Over The Rainbow
 4. Fabulous French
 5. La Vie En Rose – Piesă interpretată de Lady Gaga. Scrisă de Louiguy și Edith Piaf. Piesă produsă de Lady Gaga și Brian Newman.
 6. I'll Wait For You
 7. Maybe It's Time – Piesă interpretată de Bradley Cooper. Scrisă de Jason Isbell. Produsă de Bradley Cooper și Benjamin Rice.
 8. Parking Lot
 9. Out of Time – Piesă interpretată de Bradley Cooper. Scrisă și produsă de Bradley Cooper și Lukas Nelson.
 10. Alibi – Piesă interpretată de Bradley Cooper. Scrisă și produsă de Lady Gaga, Bradley Cooper și Lukas Nelson.
 11. Trust Me
 12. Shallow – Piesă interpretată de Lady Gaga și Bradley Cooper. Scrisă de Lady Gaga, Mark Ronson, Anthony Rossomando, și Andrew Wyatt. Produsă de Lady Gaga și Benjamin Rice.
 13. First Stop, Arizona
 14. Music To My Eyes – Piesă interpretată de Lady Gaga și Bradley Cooper. Scrisă de Lady Gaga și Lukas Nelson. Produsă de Lukas Nelson.
 15. Diggin' My Grave – Piesă interpretată de Lady Gaga și Bradley Cooper. Scrisă de Paul Kennerley. Produsă de Lady Gaga și Lukas Nelson.
 16. I Love You
 17. Always Remember Us This Way – Piesă interpretată de Lady Gaga. Scrisă de Lady Gaga, Natalie Hemby, Hillary Lindsey și Lori McKenna. Produsă de Dave Cobb și Lady Gaga.
 18. Unbelievable
 19. How Do You Hear It?
 20. Look What I Found – Piesă interpretată de Lady Gaga. Scrisă de Lady Gaga, Mark Nilan Jr., Nick Monson, Paul “DJWS” Blair, Lukas Nelson și Aaron Raitiere. Produsă de Lady Gaga, Mark Nilan Jr., Nick Monson și Paul “DJWS” Blair.
 21. Memphis
 22. Heal Me – Piesă interpretată de Lady Gaga. Scrisă de Lady Gaga, Mark Nilan Jr., Nick Monson, Paul “DJWS” Blair, Julia Michaels și Justin Tranter. Produsă de Lady Gaga, Mark Nilan Jr., Nick Monson și Paul “DJWS” Blair.
 23. I Don't Know What Love Is – Piesă interpretată de Lady Gaga și Bradley Cooper. Scrisă și produsă de Lady Gaga și Lukas Nelson.
 24. Vows
 25. Is That Alright? – Piesă interpretată de Lady Gaga. Scrisă de Lady Gaga, Mark Nilan Jr., Nick Monson, Paul “DJWS” Blair, Lukas Nelson și Aaron Raitiere. Produsă de Lady Gaga, Mark Nilan Jr., Nick Monson și Paul “DJWS” Blair.
 26. SNL
 27. Why Did You Do That? – Piesă interpretată de Lady Gaga. Scrisă de Lady Gaga, Diane Warren, Mark Nilan Jr., Nick Monson și Paul “DJWS” Blair. Produsă de Lady Gaga, Mark Nilan Jr., Nick Monson și Paul “DJWS” Blair.
 28. Hair Body Face – Piesă interpretată de Lady Gaga. Scrisă și produsă de Lady Gaga, Mark Nilan Jr., Nick Monson și Paul “DJWS” Blair.
 29. Scene 98
 30. Before I Cry – Piesă interpretată de Lady Gaga. Scrisă și produsă de Lady Gaga, Mark Nilan Jr., Nick Monson și Paul “DJWS” Blair.
 31. Too Far Gone – Piesă interpretată de Bradley Cooper. Scrisă și produsă de Bradley Cooper și Lukas Nelson.
 32. Twelve Notes
 33. I'll Never Love Again (Film Version) – Piesă interpretată de Lady Gaga. Scrisă de Lady Gaga, Natalie Hemby, Hillary Lindsey și Aaron Ratiere. Produsă de Lady Gaga și Benjamin Rice.
 34. I'll Never Love Again (Extended Version) – Piesă interpretată de Lady Gaga. Scrisă de Lady Gaga, Natalie Hemby, Hillary Lindsey și Aaron Ratiere. Produsă de Lady Gaga și Benjamin Rice.

Citește mai multe despre Lady Gaga
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mihail a fost invitat să cânte la Vatican, în cadrul concertului anual de Crăciun

Mihail a fost invitat la concertul anual de Crăciun de la Vatican, ce va avea loc anul acesta pe 15...

Închide