Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Slipknot anunţă data de lansare a noului album şi noi măşti

Zvonurile despre viitorul album Slipknot plutesc pe Internet de ceva vreme, dar acum avem şi o perioadă de lansare. Corey Taylor, solistul trupei a confirmat că noul LP va sosi în vara lui 2019. Ce altceva mai ştim despre noul disc aflaţi în cadrul articolului.
Slipknot

Slipknot

Corey Taylor menţionase în interviuri de pe parcursul verii că noile piese au versurile cele mai personale scrise până acum. Nu va fi totuşi vreun album de balade, nivelul său de duritate fiind comparat cu "Iowa", cel mai apreciat LP Slipknot. Într-un interviu cu Ressurection Fest TV din ultima săptămână, Corey Taylor a amintit că viitorul album va sosi în vara lui 2019.

Muzicienii vor intra în studio pentru a finaliza piesele la început de 2019. Se vor ocupa şi de noi măşti, costume, videoclipuri, întregul concept al acestui LP. Turneul de promovare pentru acest material discografic va începe tot vara viitoare şi va fi unul global. Slipknot va ajunge astfel la 6 albume, cimentându-şi statutul de legendă în alternative metal, heavy metal şi nu metal.

Ultimul material lansat de trupă a fost ".5: The Gray Chapter" din 2014, perceput ca un tribut pentru basistul Paul Gray, care a încetat din viaţă în 2010. A urmat o perioadă de pauză pentru trupă, care a reuşit totuşi să se reunească în 2011. Toboşarul Joey Jordison părăsea la rândul său Slipknot în 2013, după 18 ani, din motive personale. Ultimul an a fost marcat de începutul unor înregistrări plus reuniunea grupului.

Cel mai activ a fost Shawn "Clown" Crahan, percuţionist şi regizor al videoclipurilor Slipknot, văzut în studio de multe ori în 2018. Corey Taylor, solistul a fost ocupat în ultimul an cu trupa sa secundară Stone Sour. Aceasta a lansat în 2017 albumul "Hydrograd", promovat cu un turneu global, care a adus grupul inclusiv în România în această vară. În august sosea varianta Deluxe a lui "Hydrograd", cu câteva coveruri după piese celebre de la Rage Against the Machine sau Soundgarden.

Slipknot pregăteşte o casă specială bântuită de Halloween, care va include tematica de pe albumele sale. Fanii vor putea vizita această "Slaughterhouse" în Iowa, în oraşul Des Moines. Decorurile sunt prezentate în clipul de mai sus.

Citește mai multe despre Corey TaylorSlipknot
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Soundtrack-ul "A Star Is Born" debutează pe locul 1 în topul Billboard 200

Coloana sonoră a unuia dintre cele mai așteptate filme, "A Star Is Born", a debutat pe prima poziție în topul Billboard...

Închide