Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Sia lansează o nouă melodie, "I'm Still Here" pentru un proiect fashion - AUDIO

Sia demonstrează din nou că pur şi simplu nu poate compune o piesă slabă. Artista a lansat în această săptămână o nouă melodie, intitulată "I'm Still Here", o baladă pop sensibilă realizată pentru un proiect fashion. Puteţi asculta noul single în cadrul articolului.
Coperta Single Sia I'm Still Here

Coperta Single Sia I'm Still Here (foto: Sia)

"I'm Still Here" a debutat în ultimele 24 de ore şi are deja aproape 1 milion de vizualizări. Face parte din parteneriatul dintre Sia şi producătorul francez de echipamente de dans Maison Repetto. Artista va lansa propria linie de pantofi de dans, Ballerina Flat şi Oxford Shoe. Pantofii vor avea imprimate cuvintele "I love you, keep going". Coloritul va fi cel specific perucilor muzicianei, pe jumătate alb, pe jumătate negru.

Celebra fundă supradimensionată va fi de asemenea prezentă. Colecţia completă de 3 pantofi va debuta pe 25 februarie 2019. Versurile noului single sunt unele de împuternicire şi depăşire a trecutului. Artistă cântă despre trecutul care o chinuie şi greutăţile depăşite. Chiar dacă o bătălie a fost pierdută, războiul încă se mai poate câştiga.

Această piesă a fost selectată pentru a fi pe coloana sonoră a producţiei "The Heart of Gold: Inside the USA Gymnastics Scandal". Acesta este un documentar despre scandalul abuzurilor din gimnastica americană, trecute cu vederea ani buni. O bună parte din anul 2018 am auzit-o pe Sia cântând în cadrul grupului all star LSD, cu mega hitul "Thunderclouds" pe toate radio-urile şi televizoarele.

Piesa a fost aleasă pentru campania promoţională a telefonului Samsung Galaxy Note 9, diseminată obsesiv în tot online-ul şi pe TV. LSD este compus din Labrinth, Sia şi Diplo. Dar Sia nu se opreşte aici! A colaborat cu Dolly Parţon pentru un remake foarte reuşit al piesei "Here I Am", a lucrat cu David Guetta la noul său album şi cu Amazon pentru release-ul "Step by Step".

Când nu lansează hituri în nume propriu, Sia compune pentru alţi artişti. A fost creditata drept co autor al melodiei "Limitless" a lui Jennifer Lopez, care a debutat la premiile AMA 2018 cu câteva zile în urmă.

Citește mai multe despre Sia Furler
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coldplay anunţă documentarul "A Head Full of Dreams", cu imagini din 20 de ani de concerte

Coldplay îşi sărbătoreşte întreaga carieră prin intermediul unui nou documentar. Numele său este "A Head Full of Dreams", iar titlul...

Închide