Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

S-a lansat coloana sonoră a filmului “Bohemian Rhapsody” – TRACKLIST

S-a lansat coloana sonoră a filmului “Bohemian Rhapsody”; pelicula va conține momente muzicale unice ce fac parte din discografia trupei Queen. Mai multe detalii puteți afla în articolul de mai jos.
Trailer Bohemian Rhapsody film Rami Malek

Trailer Bohemian Rhapsody film Rami Malek │ FOTO: Dexter Fletcher

Pentru prima dată în istorie, fanii trupei Queen vor putea asculta interpretările live din cadrul show-ului incredibil oferit în iulie 1985, la Live Aid, cât și înregistrări rare din studio, pe care artiștii le oferă în premieră publicului.

Filmul poartă semnătura regizorală a lui Bryan Singer, iar în rolul lui Freddie Mercury îl putem vedea pe actorul Rami Malek. Scenariul a fost scris de Anthony McCarten, iar filmul a fost produs de Graham King și fostul manager al trupei, Jim Beach.

Brian May și Roger Taylor au fost consultanți pe partea creativă, echipa unindu-și forțele cu foștii membri ai trupei Queen pentru a construi povestea cât mai aproape de adevăr.

La acest proiect s-a lucrat mai mulți ani și a trecut prin mai multe schimbări. Filmul acoperă ascensiunea Queen din anii '70 și până la concertul Live Aid din 1985, care a intrat în istorie. Au existat multe discuții pe tema poveștii: foștii colegi ai lui Freddie Mercury au hotărât să nu pună accent pe latura petrecăreață a acestuia sau perioada de suferință datorată virusului HIV.

Filmul va avea premiera pe 2 noiembrie.

Tracklist “Bohemian Rhapsody”:

 1. 20th Century Fox Fanfare
 2. Somebody to Love
 3. Doing All Right (Revisited)
 4. Keep Yourself Alive (Live at the Rainbow)
 5. Killer Queen
 6. Fat Bottomed Girls (Live in Paris)
 7. Bohemian Rhapsody
 8. Now I'm Here (Live at Hammersmith Odeon)
 9. Crazy Little Thing Called Love
 10. Love of My Life (Live in Rio)
 11. We Will Rock You (Movie Mix)
 12. Another One Bites the Dust
 13. I Want to Break Free
 14. Under Pressure
 15. Who Wants to Live Forever
 16. Bohemian Rhapsody (Live Aid)
 17. Radio Ga Ga (Live Aid)
 18. Ay-Oh (Live Aid)
 19. Hammer to Fall (Live Aid)
 20. We Are the Champions (Live Aid)
 21. Don't Stop Me Now (Revisited)
 22. The Show Must Go On

Citește mai multe despre Queen
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă a lui James Arthur, "Empty Space" - AUDIO

James Arthur topește inimile fanelor sale cu o piesă de iubire intitulată "Empty Space". În versurile melodiei, artistul britanic îi...

Închide