Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta" James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO

S-a lansat coloana sonoră a filmului “Bohemian Rhapsody” – TRACKLIST

S-a lansat coloana sonoră a filmului “Bohemian Rhapsody”; pelicula va conține momente muzicale unice ce fac parte din discografia trupei Queen. Mai multe detalii puteți afla în articolul de mai jos.
Trailer Bohemian Rhapsody film Rami Malek

Trailer Bohemian Rhapsody film Rami Malek (foto: Dexter Fletcher)

Pentru prima dată în istorie, fanii trupei Queen vor putea asculta interpretările live din cadrul show-ului incredibil oferit în iulie 1985, la Live Aid, cât și înregistrări rare din studio, pe care artiștii le oferă în premieră publicului.

Filmul poartă semnătura regizorală a lui Bryan Singer, iar în rolul lui Freddie Mercury îl putem vedea pe actorul Rami Malek. Scenariul a fost scris de Anthony McCarten, iar filmul a fost produs de Graham King și fostul manager al trupei, Jim Beach.

Brian May și Roger Taylor au fost consultanți pe partea creativă, echipa unindu-și forțele cu foștii membri ai trupei Queen pentru a construi povestea cât mai aproape de adevăr.

La acest proiect s-a lucrat mai mulți ani și a trecut prin mai multe schimbări. Filmul acoperă ascensiunea Queen din anii '70 și până la concertul Live Aid din 1985, care a intrat în istorie. Au existat multe discuții pe tema poveștii: foștii colegi ai lui Freddie Mercury au hotărât să nu pună accent pe latura petrecăreață a acestuia sau perioada de suferință datorată virusului HIV.

Filmul va avea premiera pe 2 noiembrie.

Tracklist “Bohemian Rhapsody”:

 1. 20th Century Fox Fanfare
 2. Somebody to Love
 3. Doing All Right (Revisited)
 4. Keep Yourself Alive (Live at the Rainbow)
 5. Killer Queen
 6. Fat Bottomed Girls (Live in Paris)
 7. Bohemian Rhapsody
 8. Now I'm Here (Live at Hammersmith Odeon)
 9. Crazy Little Thing Called Love
 10. Love of My Life (Live in Rio)
 11. We Will Rock You (Movie Mix)
 12. Another One Bites the Dust
 13. I Want to Break Free
 14. Under Pressure
 15. Who Wants to Live Forever
 16. Bohemian Rhapsody (Live Aid)
 17. Radio Ga Ga (Live Aid)
 18. Ay-Oh (Live Aid)
 19. Hammer to Fall (Live Aid)
 20. We Are the Champions (Live Aid)
 21. Don't Stop Me Now (Revisited)
 22. The Show Must Go On

Citește mai multe despre Queen
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă a lui James Arthur, "Empty Space" - AUDIO

James Arthur topește inimile fanelor sale cu o piesă de iubire intitulată "Empty Space". În versurile melodiei, artistul britanic îi...

Închide