Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

S-a anunțat perioada festivalului Electric Castle 2019 - PREȚURI ABONAMENTE

Electric Castle revine cu cea de-a șaptea ediție a festivalului și videoclipul aftermovie ce cuprinde cele mai frumoase momente. Vă invităm să aflați mai multe detalii despre prețurile abonamentelor în articolul de mai jos.

Electric Castle (foto: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro)

Festivalul Electric Castle va avea loc între 17 și 21 iulie 2019 pe domeniul Castelului Banffy de lângă Cluj. Imediat după încheierea ediției de anul acesta, organizatorii puseseră în vânzare 5000 de bilete din categoria Super Early Bird la prețul de 299 de lei.

Ulterior, pentru ediția din 2019, bilete se vor vinde în trei etape de presale: Early Bird, Winter Sale și Spring Sale. Între aceste perioade, bilete se vor achiziționa la prețul întreg de 549 lei.

Promoția Early Bird Electric Castle 2019

Promoția Early Bird va avea loc între 10-11 octombrie, cu abonamente la prețul de 329 de lei. De asemenea, primele 1000 de bilete cumpărate din campania Early Bird vor primi campare gratuită.

RECOMANDARE: Poze cu Jessie J, JP Cooper, Subcarpati și Vița de Vie la Electric Castle 2018

Electric Castle este primul festival din România care a mutat muzica electronică și suntele live ale concertelor pe scenele indoor sau în aer liber ale unui castel. Încă de la prima ediție, din 2013, festivalul a fost nominalizat în fiecare an în finala European Festival Awards la categoria “Cel mai bun festival de mărime medie”, alături de nume cu tradiție în Europa.

Printre trupele ce au urcat pe scena festivalului Electric Castle din 2018 se numără Damian Marley, Jessie J, Mura Masa, Richie Hawtin, Excision, Groove Armada (Dj Set), The Bloody Beetroots, St Germain, Nothing But Thieves, Son Lux, Tchami, Mum, Alison Wonderland, Digitalism, Bakermat, Dub Pistols, Little Big, Kensington, Elderbrook, Netsky, Valentino Khan, Quantic, JP Cooper, Wolf Alice, The Horrors, San Holo, Nastia, Fakear, High Contrast, Makoto, Krakota, London Elekricity, Northlane, Cancer Bats, Dubioza Kolektiv, Kris Kros Amsterdam, Subcarpați, Vița de Vie, OCS, Vunk, Class, Hospitality, Elrow, Guilty Pleasures, Hungarian Opera Orchestra.

Aftermovie Electric Castle 2018

A fost lansat și primul aftermovie EC6. Fiindcă și-au dorit ca videoclipul să nu fie unul banal, filmat din aceeași perspectivă, care să plictisească, organizatorii au decis să lanseze mai multe clipuri, mai multe povești, filmate din perspective diferite. Aceștia le vor publica pe parcursul anului.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Mr. Blues al României", AG Weinberger, a lansat albumul "ReBorn"

"ReBorn", cel mai recent album AG Weinberger, este acum disponibil pe platformele de distribuție digitală. Cel de-al 9-lea album al...

Închide