Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Ruby, Jojo, CRBL și Șerban Copoț participă la Asia Express - Lista vedetelor din al doilea sezon

Noul sezon al emisiunii Asia Express va fi filmat în Sri Lanka și India. Mai multe detalii despre vedetele care vor participa la reality show puteți afla din articol.

CRBL și Oase (foto: Antena 1)

Asia Express înseamnă 9 cupluri de vedete care trebuie să se descurce cu un singur euro pe zi. Aceștia descoperă două țări total diferite, unde trebuie să își folosească atuurile pentru a găsi cazare, mâncare sau transport. Cuplul câștigător intră în posesia celor 30.000 de euro puși în joc în acest sezon. Emisiunea va fi difuzată în 2019.

Cele nouă cupluri care participă la Asia Express - sezonul #2:

  • Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana
  • Ruby și iubitul ei, Adrian
  • Jojo și soțul ei, actorul Paul Ipate
  • CRBL și Oase, prietenul lui cel mai bun
  • Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani
  • Șerban Copoț și Cosmin Seleși
  • Ana Morodan și Adrian Teleșpan
  • Cocuța și Bogdan Boantă
  • Anca Sigartău și fiul ei, Sofian Abaab

Ruby va explora Asia împreună cu iubitul ei, Adrian. Cântăreața crede că banii nu vor fi o problemă: „Eu, în general, nu sunt o persoană cheltuitoare. Dar asta pentru că o sã iau pe datorie!”.

Șerban Copoț, fostul membru al trupei Animal X, va participa alături de Cosmin Seleși. Aceștia se tem însă de preparatele ciudate pe care vor trebuie să le mănânce. Bucătăria asiatică va fi o provocare pentru ei.

CRBL pornește la drum împreună cu Oase, cel mai bun prieten și fostul lui dansator. Cei doi speră să își poată lua măcar un bilet la loto cu acel euro pe care îl vor primi în fiecare zi.

Jojo își va îndeplini un vis prin participarea la emisiunea Asia Express. Împreună cu soțul ei, actorul Paul Ipate, își dorea de mult să viziteze India. „India este visul meu de când eram mică. Acum ceva vreme, am ieșit împreună cu Paul cu cortul. Și, cum stăteam noi în camping, am primit un telefon...de propunere. I-am spus atunci: Paul, se pleacă în India! Eu îmi doresc asta de multă vreme”.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Primul sezon din Asia Express a fost câștigat de Ana Baniciu și Raluka. Prietenia dintre cele două le-a ajutat să treacă peste toate provocările din Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda.

Citește mai multe despre CRBLJojoRubySerban Copot
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Randi lansează un remake al celebrei piese „Copacul"

Randi readuce în prim plan una dintre cele mai cunoscute piese din muzica românească si lansează un remake al celebrei...

Închide