Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Rod Stewart a lansat albumul "Blood Red Roses" (TRACKLIST)

La puțin timp după vizita în România, Rod Stewart lansează albumul "Blood Red Roses". Mai multe detalii despre noul material discografic și tracklist puteți afla din articol.
Rod Stewart

Rod Stewart (foto: PR)

Al 30-lea album de studio lansat de către Rod Stewart, unul dintre cei mai bine plătiți artiști din lume, conține 13 piese pentru varianta standard și 16 pentru deluxe.

Primul single extras este „Didn’t I”, o piesă despre consumul de droguri și despre ce face un părinte când se confruntă cu o problemă de genul acesta.

Totodată, „Blood Red Roses” este și primul material lansat în ultimii 3 ani, după bestseller-urile „Another Country” (2015) și „Time” (2013) și marchează 50 de ani de la primul său contract de artist.

„Întotdeauna m-am gândit că fac albume doar pentru câțiva prieteni și acest material are genul acela de intimitate”, a declarat Rod.

Tracklist:

 1. Look In Her eyes
 2. Hole In My Heart
 3. Farewell
 4. Didn’t I
 5. Blood Red Roses
 6. Grace
 7. Give Me Love
 8. Rest Of My Life
 9. Rollin' & Tumblin'
 10. Julia
 11. Honey Gold
 12. Vegas Shuffle
 13. Cold Old London

Deluxe Version Bonus Tracks:

 1. Who Designed The Snowflake
 2. It Was A Very Good Year
 3. I Don't Want To Get Married

Citește mai multe despre Rod Stewart
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
S-a anunțat perioada festivalului Electric Castle 2019 - PREȚURI ABONAMENTE

Electric Castle revine cu cea de-a șaptea ediție a festivalului și videoclipul aftermovie ce cuprinde cele mai frumoase momente. Vă...

Închide