Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Randi lansează un remake al celebrei piese „Copacul"

Randi readuce în prim plan una dintre cele mai cunoscute piese din muzica românească si lansează un remake al celebrei melodii "Copacul", interpretată de Aurelian Andreescu și compusă de Jolt Kerestely și Ovidiu Dumitru.

Randi, intervievat de InfoMusic.ro (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

„Pentru cei care nu plâng atunci când cerul e încruntat,
Pentru cei care au plecat și cei care au uitat.”

Adaptarea lui Randi îmbină strofe proprii cu mesaj puternic, inspirate de contextul social în care trăim, cu refrenul piesei originale, care aduce speranță și consolare. Interpretarea artistului este sinceră, profundă, Randi reușind să transmită foarte bine încărcătura emoțională a versurilor.

“Sunt român, trăiesc în România și sunt zi de zi marcat de oameni, de întâmplările, problemele și suferința lor, de spectacolul trist al zilei de astăzi. Sunt artist, îmi exprim trăirile și gândurile prin muzică și sper că această adaptare a piesei Copacul să trezească în ascultători sentimente contradictorii. Sunt versuri sincere, triste, care exprimă realitățile timpului nostru, dar care la refren aduc speranță, pentru că piesa originală vorbește despre frumusețea, tăria și eternitatea sufletului românesc.” a declarat Randi.

Acest remake face parte din seria #SlagăreFamous, o serie de adaptări ale unor piese celebre românești, interpretate de artiștii Famous Production și invitații acestora. Seria #SlagăreFamous nu se oprește aici, urmând a fi lansate și alte cover-uri, precum cel pregătit de Edward Sanda și Rina, la piesa trupei Holograf – Ochii tăi.

Noi am stat de vorbă cu Randi în studioul Famous Production, unde ne-a explicat de ce nu se mai îndrăgostește.

Citește mai multe despre Randi
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Carla's Dreams va susține un turneu în țară - DATE CONCERTE

Carla’s Dreams încheie anul 2018 cu un turneu național. În lunile noiembrie și decembrie, trupa va aduce muzica mai aproape...

Închide