Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO Alexandra Stan la Masked Singer RomâniaIepurele a părăsit Masked Singer România; află cine se afla sub mască

Raluka lansează un nou proiect muzical

Raluka a dezvăluit cel mai nou proiect muzical la care lucrează. Am vorbit cu artista care ne-a dat mai multe detalii despre colaborarea surpriză.
Raluka (2018)

Raluka (2018) │ FOTO: Quantum Music

Raluka și-a făcut apariția pe scenă într-o nouă formula, în cadrul petrecerii Quantum Music. Pe lângă instrumentiștii cu care artista colaborează în mod normal, aceasta a adăugat trupei și muzicieni care cântă la vioară, țambal și acordeon. Giani Lincan și Emil Poke sunt doi dintre aceștia.

“Avem un nou proiect foarte frumos pe care am reușit să îl construim cu ajutorul unor oameni incredibil de talentați. Vreau să le mulțumesc lui Emil Poke și lui Giani Lincan pentru tot ce s-a întâmplat vineri seara și pentru tot ce va urma. Am reușit să îi pun împreună cu instrumentiștii mei, care vin din zona de pop rock și care nu au avut niciodată de a face cu acest gen de muzică și de aceea a ieșit un proiect atât de cool.”

Emil Poke este unul dintre cei mai buni acordeoniști din România. Artistul a pus pe locul doi celelalte colaborări pe care le mai avea, pentru a lucra împreună cu Raluka:

“Am cântat cu foarte multi artiști, dar atâta energie nu am mai văzut de mult. Am foarte mare încredere în acest proiect și știu că Raluka o să dea tot ce are mai bun pentru el.”

Țambalistul Giani Lincan face parte dintr-o familie de lăutari, așa că a moștenit talentul. Artistul și-a construit o imagine scenică bine definită, atât ca apariție solo, cât și ca leader al unui grup european care abordează genuri muzicale precum jazz sau muzică lăutarească.

La petrecerea labelului Quantum Music au urcat pe scenă Raluka, Ana Baniciu, Irina Rimes, dar și artiști noi cum ar fi Nika sau Lilian. Cea mai recentă piesă a Ralukăi se numește "Whole Body" și vine însoțită de un videoclip cu mișcări senzuale.

Citește mai multe despre Ana BaniciuIrina RimesRaluka
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE