Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Primul trio din confruntările de la Vocea României - VIDEO

Prima seară a confruntărilor de la Vocea României 2018 a avut loc pe 26 octombrie și a adus o premieră: echipa Smiley a creat un moment format din trei concurenți.
Andreea Popa, Geanina Militaru și Lavinia Rusu în confruntările de la Vocea României 2018

Andreea Popa, Geanina Militaru și Lavinia Rusu în confruntările de la Vocea României 2018

În timpul audițiilor pe nevăzute, Smiley a încălcat regulile concursului și a apăsat butonul, deși echipa sa era completă. Teoretic, nu ar mai fi avut posibilitatea să se întoarcă și să mai primească un membru în echipa lui. Acest lucru a fost, totuși, posibil, dar cu o condiție. În etapa confruntărilor, concurentul ales, în acest caz, Geanina Militaru, se va "lupta" cu două persoane, nu cu una singură, așa cum se obișnuiește în concurs.

Trio-ul a fost format din Lavinia Rusu, Andreea Popa și Geanina Militaru. Pregătirea lor pentru seara confruntărilor a început cu o glumă din partea antrenorului. Smiley le-a ales melodia "În pădurea cu alune". Concurentelor li s-a părut o alegere neobișnuită, dar s-au conformat.

Antrenorul le-a dezvăluit adevărata piesă pe care o vor cânta, "Free Your Mind" a celor de la En Vogue. Smiley a gândit un moment în care vocile puternice, dar și atitudinea să impresioneze.

"Foarte bune ați fost! Așa trebuie să arate un moment de show", le-a spus Smiley concurentelor.

Tudor Chirilă le-a felicitat pe concurente și a fost de părere că le-ar sta bine într-un astfel de trio muzical. Mai în glumă, mai în serios, le-a sfătuit să se gândească la această posibilitate.

"Mi-a plăcut mult acest moment. Am văzut că și publicului. Mi-a plăcut mult Geanina, dar aș merge cu Lavinia", a spus Irina, referindu-se la pachetul complet pe care cea din urmă l-a oferit (voce, atitudine).

A venit momentul deciziei, iar Smiley a ales-o pe Geanina. Prezența celorlalte concurente a stat în mâinile lui Tudor, Irinei și Andrei. Tudor a apăsat butonul, deși nu era hotărât pe cine va alege.

"Mi se pare mișto să te întorci la două concurente", a spus Chirilă și, pentru a se decide mai rapid, le-a rugat pe cele două să interpreteze a cappella refrenele de la audițiile pe nevăzute. Antrenorul a mers mai departe cu Lavinia Rusu.

Echipa Smiley are acum următoarea componență:

Citește mai multe despre AndraGeanina MilitaruIrina RimesSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lana Del Rey va lansa o piesă care se numește "Sylvia Plath"

După înregistrarea cu Machine Gun Kelly, Lana Del Rey revine cu încă un video pe Instagram, un scurt teaser pentru...

Închide