Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO

Noul album Rammstein va apărea în primăvara lui 2019, estimează chitaristul Paul Landers

Albumul pe care fanii Rammstein îl așteaptă de aproape 10 ani se apropie de finalizare. Chitaristul Paul Landers a dezvăluit în cadrul unui interviu noi detalii cu privire la stadiul înregistrărilor, estimând că materialul va fi gata în prima parte a anului viitor.

Rammstein in concert la Rock The City pe 28 iulie 2013

Cu primele poze de la studio publicate încă din 2015, albumul în lucru al trupei Rammstein se mai lasă puțin așteptat. Deși au existat zvonuri că discul va fi lansat anul acesta, chitaristul Paul Landers estimează că materialul va fi gata în primăvara lui 2019.

"În momentul ăsta aș estima că noul album va fi lansat primăvara viitoare, iar dacă ar fi să rezum ce am făcut până acum aș putea să spun că am cântat împreună într-un cerc, cu toți băieții într-o cameră", a detaliat Landers într-un interviu acordat publicației Music Radar.

Chitaristul a intrat apoi în detalii, dezvăluind că procesul de înregistrare a decurs altfel decât în mod obișnuit.

”Am mers cu toții în camera de mixaj, iar eu mi-am conectat direct procesorul meu de efecte personalizat (PL1 Signature Fly Rig). La fel s-a întâmplat și cu o parte din ceilalți băieți - toboșarul nostru (Christoph Schneider) are niște tobe electronice, așa că am lucrat așa împreună la câteva idei.

Nu a fost ca în pre-producție, când fiecare membru e singur; a fost mai curând o activitate de grup. Ne-a plăcut atât de mult cum sunăm împreună, încât am hotărât să dăm albumului un sentiment de unitate, mai degrabă decât să îl înregistrăm separat.

Rămâne de văzut în ce formă vor ajunge aceste înregistrări pe album, dar ideea principală este că poți asculta o trupă cântând...ai putea spune că e inspirat de sound-ul nostru live. Exact asta urmăream."

În urmă cu câteva săptămâni se înregistra secţiunea orchestrală şi cea corală în Minsk, pe pagina de Facebook a formației apărând câteva teasere.

Noul album Rammstein va încheia o pauză discografică de 10 ani, ultimul disc al trupei, "Liebe Ist Fur Alle Da", fiind lansat în 2009.

Rammstein a concertat în România în 2013, acesta fiind cel mai recent show al trupei în țara noastră. Evenimentul a avut loc în București, la Romexpo.

Citește mai multe despre Rammstein
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Două nume importante din rap ar putea cânta la festivalul Coachella în 2019

Chilidish Gambino și Kanye West sunt două dintre posibilele nume ce vor urca pe scenă la festivalul Coachella 2019.

Închide