Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Mirabela Dauer, Călin Goia şi Bodo jurizează primii concurenţi la "Provocarea starurilor" - premiera va avea loc sâmbătă

TVR 1 dă startul celui mai nou show muzical - "Provocarea starurilor" - sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 21.00. Şase tineri talentaţi intră în competiţie în echipele mentorilor Sanda Ladoşi, Ştefan Stan şi Mihai Alexandru. Andreea Bănică este prezentatoarea emisiunii, iar primul juriu este detaliat în articol.
Mirabela Dauer, Călin Goia şi Bodo în juriu la „Provocarea starurilor”

Mirabela Dauer, Călin Goia şi Bodo în juriu la „Provocarea starurilor” (foto: Tvr)

De când n-aţi mai ascultat „Cine iubeşte şi lasă” sau „Trurli, Trurli” sau „Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seara”? De câte ori nu aţi cântat împreună cu Călin Goia şi Voltaj hitul „De la capăt” sau cu Bodo şi Proconsul melodia care face furori „Mi-ai luat inima!” sau celebra „Te-aştept să vii” a Mirabelei Dauer? Concurenții primei ediţii Provocarea starurilor vor interpreta aceste melodii în cadrul emisiunii de sâmbătă, 27 octombrie 2018.

Mirabela Dauer,  Călin Goia (Voltaj) şi Bodo (Proconsul) formează primul juriu

Şase interpreţi talentaţi şi dornici să răspundă provocării lansate de starurile din juriu, trei probe de foc şi cea mai frumoasă muzică românească sunt ingredientele pentru o seară de sâmbătă perfectă, petrecută alături de TVR 1. Mirabela Dauer, Călin Goia (Voltaj) şi Bodo (Proconsul) alcătuiesc primul juriu al celui mai nou show muzical de la TVR 1 - Provocarea starurilor. Ei vor nota evoluţiile primilor şase concurenţi şi vor decide cine continuă Provocarea şi care sunt cei trei eliminaţi din concurs.

Sanda Ladoşi, Ştefan Stan şi Mihai Alexandru sunt cei trei mentori în ale căror echipe vor concura câte şase interpreţi în fiecare ediţie. Sâmbătă, 27 octombrie, îi vom cunoaşte pe primii şase. Toţi au în comun pasiunea pentru muzică, se pregătesc de la vârste fragede pentru o carieră muzicală şi deţin un atu imbatabil: tinereţea, având între 16 şi 18 ani. Au deja în spate experienţa multor concursuri muzicale sau show-uri de talente. Sunt voci recunoscute în animaţii sau filme sau au jucat în filme sau seriale de televiziune. Dar cea mai mare dorinţă a concurenţilor de la Provocarea starurilor este aceea de a susţine concerte pe scenă şi de a face oamenii să vibreze la interpretările lor.

Fiecare concurent va trebui să treacă prin trei probe

Cele trei probe de la "Provocarea starurilor" sunt:

  • interpretarea unui cântec din repertoriul unui membru al juriului
  • interpretarea unei melodii româneşti vechi
  • o melodie din muzica românească sau internaţională, la alegerea concurentului,

În fiecare show, 6 tineri talentaţi, interpreţi de muzică românească, vor trece prin probe în care îşi vor dovedi calităţile artistice şi vocale. Dintre aceştia, 3 vor părăsi competiţia în fiecare ediţie, alţi 3 concurenţi urmând să completeze locurile eliberate.

Cum te poți înscrie la "Provocarea starurilor"?

Cei care doresc să participe la concursul lansat de TVR 1 pot trimite informaţii despre ei şi o înregistrare a unei piese în limba română la provocarea.starurilor [at] tvr.ro până la data de 1 decembrie 2018.

La "Provocarea starurilor", mentorii rămân aceiași pentru toate ediţiile concursului, însă juriul se va schimba la fiecare ediţie. Acesta va fi format din interpreţi români consacrați, care au lansat piese nemuritoare în ultimii 40 de ani.

Citește mai multe despre Bodo (Bogdan Marin)Călin GoiaMirabela Dauer
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Acadelia: Sala Palatului se va transforma în regatul dulciurilor

Delia va susține un concert impresionant la Sala Palatului pe 14, 15 și 16 noiembrie. Artista își invită fanii în lumea...

Închide