Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Mike Shinoda despre albumul "Post Traumatic": "Prioritatea mea nu a fost să impresionez lumea"

Mike Shinoda a dezvăluit în cadrul unui interviu ce și-a dorit să obțină prin lansarea albumului "Post Traumatic". Acest disc nu a fost gândit pentru a impresiona publicul, a mărturisit artistul, prioritatea sa fiind cu totul alta.

Publicat

pe

Mike Shinoda, live@Jimmy Fallon
Mike Shinoda, live@Jimmy Fallon

Pentru Mike Shinoda, albumul "Post Traumatic" a fost un proces creativ de care a avut nevoie pentru a trece mai ușor peste moartea lui Chester Bennington. Nu a intentionat să ajungă în topuri cu el și nici să impresioneze publicul, a mărturisit acesta într-un interviu pentru Ultimate Guitar.

”L-am abordat așa cum aș aborda un jurnal. Prioritatea mea nu a fost să impresionez lumea; prioritatea mea a fost să surprind cea mai realistă și mai autentică versiune a ceea ce simțeam în acea zi. De fapt, unul dintre lucrurile care au alimentat procesul a fost acea stare de catharsis pe care am avut-o atunci când scriam. Am vrut să scriu despre lucruri pozitive, dar cred că una dintre chestiile care m-au lovit în mijlocul procesului a fost că treceam prin anumite stări chiar în timp ce scriam, iar perspectiva mea asupra lucrurilor și emoțiile mele ajungeau să se schimbe foarte, foarte des și cu adevărat dramatic.”

Fără a avea, așadar, o anume direcție în minte, Mike s-a lăsat purtat de ceea ce simțea, astfel apărând piese precum "Make It Up As I Go", "Lift Off", ”Running From My Shadow ” și ”Ghosts

În ce privește viitorul trupei Linkin Park, acesta rămâne în continuare incert. Mike a mărturisit că și-ar dori ca situația să fie una simplă, dând ca exemplu cazul AC/DC, unde Brian Johnson a fost omul perfect pentru a prelua rolul lui Bon Scott, după moartea sa.

”Mi-aș dori să ne aflăm într-o situație de genul Brian Johnson/Bon Scott, în care tipul, cel mai bun prieten al nostru, care a cântat în trupă și a murit, să spună înainte de a muri: <<Ăsta e omul vostru>>, iar noi să-l ascultăm și respectivul să fie clar persoana perfectă și să ne placă să ne petrecem timpl cu el și să ne dorim să cântăm împreună.

Așa ceva nu se întâmplă în mod normal...Nu i s-a mai întâmplat nimănui altcuiva, de fapt. Nouă nu ni s-a întâmplat.”

Comentează

Trending