Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

Michael Bublé NU se retrage din muzică

Artistul este într-o perioadă în care își reorganizează întreaga viața după ce fiul lui a fost diagnosticat cu cancer. Mai multe detalii puteți afla din articol.
Michael Buble

Michael Buble (foto: Warwick Saint)

Michael Bublé urmează să lanseze cel de-al patrulea album de studio, "Love". Un interviu recent a transmis însă ideea că artistul a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Fiul lui Noah, în vârstă de doar 3 ani, a fost diagnosticat cu cancer, boala fiind acum în remisie.

Cântărețul a declarat pentru The Daily Mail, : "Toată ființa mea s-a schimbat. Percepția mea asupra vieții... Nu știu dacă pot continua să vorbesc fără să încep să plâng. Și nu mi-am pierdut niciodată controlul emoțiilor în public."

Potrivit interviului, Michael Bublé s-a oprit la un moment dat, declarând solemn: "Acesta este ultimul interviu. Mă retrag de pe piață. Am făcut albumul perfect și pot să mă retrag de sus".

Ulterior apariției interviului, publicistul artistului, Liz Rosenberg a transmis că "Michael Bublé nu are niciun plan de retragere. Nu am participat la interviu, dar acest lucru trebuie să fi fost scos din context". Reprezentatul cântărețului a transmis inclusiv ideea unui turneu de promovare a noului album.

Înainte ca fiul lui să aibă probleme de sănătate, Michael Bublé ținea foarte mult la imaginea lui publică, la statutul de celebritate. Ulterior, a realizat că există probleme mult mai importante decât ego-ul lui și păstrarea unor aparențe.

Artistul a mai declarat că își dorea să facă un album final, ca mulțumire pentru fanii lui, care i-au oferit speranță în umanitate. Acesta s-a arătat puternic afectat de situația politică din America și de rupturile din Europa. Michael Bublé urmează să apară într-un episod al emisiunii lui James Corden, Carpool Karaoke.

Albumul "Love", cel de-al zecelea material discografic, va fi disponibil începând cu 16 noiembrie. Recent, artistul a lansat primul single de pe album, "When I Fall in Love". Se pare că fiecare piesă va avea propria poveste, Michael Bublé declarând că a vrut să creeze un fel de scurtmetraj pentru fiecare melodie.

Citește mai multe despre Michael Buble
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gene Simmons (Kiss) crede că "fanii sunt răufăcătorii" care nu susțin viitorul muzicii

Basistul trupei Kiss, Gene Simmons, este nemulțumit de felul în care evoluează industria muzicală. Acesta este de părere că "fanii...

Închide