Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Michael Bublé NU se retrage din muzică

Artistul este într-o perioadă în care își reorganizează întreaga viața după ce fiul lui a fost diagnosticat cu cancer. Mai multe detalii puteți afla din articol.

Publicat

pe

Michael Buble
Michael Buble │ FOTO: Warwick Saint

Michael Bublé urmează să lanseze cel de-al patrulea album de studio, "Love". Un interviu recent a transmis însă ideea că artistul a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Fiul lui Noah, în vârstă de doar 3 ani, a fost diagnosticat cu cancer, boala fiind acum în remisie.

Cântărețul a declarat pentru The Daily Mail, : "Toată ființa mea s-a schimbat. Percepția mea asupra vieții... Nu știu dacă pot continua să vorbesc fără să încep să plâng. Și nu mi-am pierdut niciodată controlul emoțiilor în public."

Potrivit interviului, Michael Bublé s-a oprit la un moment dat, declarând solemn: "Acesta este ultimul interviu. Mă retrag de pe piață. Am făcut albumul perfect și pot să mă retrag de sus".

Ulterior apariției interviului, publicistul artistului, Liz Rosenberg a transmis că "Michael Bublé nu are niciun plan de retragere. Nu am participat la interviu, dar acest lucru trebuie să fi fost scos din context". Reprezentatul cântărețului a transmis inclusiv ideea unui turneu de promovare a noului album.

Înainte ca fiul lui să aibă probleme de sănătate, Michael Bublé ținea foarte mult la imaginea lui publică, la statutul de celebritate. Ulterior, a realizat că există probleme mult mai importante decât ego-ul lui și păstrarea unor aparențe.

Artistul a mai declarat că își dorea să facă un album final, ca mulțumire pentru fanii lui, care i-au oferit speranță în umanitate. Acesta s-a arătat puternic afectat de situația politică din America și de rupturile din Europa. Michael Bublé urmează să apară într-un episod al emisiunii lui James Corden, Carpool Karaoke.

Albumul "Love", cel de-al zecelea material discografic, va fi disponibil începând cu 16 noiembrie. Recent, artistul a lansat primul single de pe album, "When I Fall in Love". Se pare că fiecare piesă va avea propria poveste, Michael Bublé declarând că a vrut să creeze un fel de scurtmetraj pentru fiecare melodie.

Trending