Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Luciana Răducanu - vocea care a întors patru scaune și a ridicat publicul în picioare

În cea de-a șaptea rundă a audițiilor pe nevăzute de la Vocea României, concurenta Luciana Răducanu a creat un moment muzical memorabil. Toți antrenorii s-au întors, iar publicul a fost în extaz.
Luciana Răducanu în audiții la Vocea României 2018

Luciana Răducanu în audiții la Vocea României 2018

În vârstă de 36 de ani, Luciana Răducanu se ocupă cu muzica și cu realizarea de bijuterii. În 2001, i-a întâlnit pe membrii trupei Sahara și a devenit solista formației. După destrămarea grupului, ea nu a renunțat la această pasiune. Au urmat colaborări cu Sarmalele Reci și FiRMA, dar și un proiect muzical propriu - Mazdrunka.

Viața Lucianei este guvernată de muzică. La filmarea unui videoclip al Mădălinei Manole, l-a cunoscut pe viitorul ei soț (un alt fost membru Sahara), în prezent toboșar în trupa Bucium și în Mazdrunka  În 2015, Luciana a participat la emisiunea X Factor. A interpretat piesa lui Anouk, "Nobody's Wife" și a primit 3 de DA. Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Prezența Lucianei în emisiune a încetat pentru că soțul său a căzut victimă incendiului devastator din  Colectiv. Starea de sănătate a bărbatului s-a îmbunătățit, viața a mers mai departe, iar dragostea Lucianei pentru muzică nu a făcut decât să devină și mai puternică.

Ascultă Mazdrunka (Luciana Răducanu) - To My Lover:

Luciana Răducanu la Vocea României 2018

În seara celei de-a șaptea runde a audițiilor pe nevăzute de la Vocea României, Luciana a demonstrat că talentul, perseverența și pasiunea dau roade. Concurenta a impresionat cu piesa Queen, "Bohemian Rhapsody" și a întors toate scaunele. Felul în care s-a jucat cu piesa, trecând cu ușurință de la voce feminină, la voce masculină a condus-o mai departe în competiție.

"Felicitări pentru alegerea piesei! A fost un moment epic!", a deschis Irina seria de comentarii.

Andra a fost surprinsă de interpretarea concurentei:

"A fost foarte ciudat. La un moment dat, am zis <<sunt două voci>>. Pe a doua strofă, zic <<e băiat, nu, e fată>>. Ți-ai schimbat vocea și mi-a plăcut maxim chestia asta. Pe lângă alegerea melodiei, pe lângă faptul că ai ridicat toată sala-n picioare, antrenorii i-ai ridicat în picioare. Bravo, Luciana!?"

A urmat momentul lui Tudor:

"Vocea ta e ca un Ferrari. În sensul că Ferrari este o mașină pe care trebuie să știi s-o conduci. În momentul în care bagi a doua și e ploaie și-i dai tare, îți fuge de fund mașina aia, se întoarce și te-a băgat în primul zid. Marele tău avantaj este că ai o voce care răspunde extraordinar pe cel mai greu stil de cântat, din punctul meu de vedere, care este rockul. Dar în același timp, cred că de acolo tu poți cânta și alte lucruri".

Pledoaria sa a fost întreruptă de momentul în care a văzut-o în culise pe fetița Lucianei. Chirilă a chemat-o alături de el și a așezat-o pe scaun.

"Mămica ta este o femeie extraordinară și are mari șanse să câștige Vocea României. Spune-i să vină la mine-n echipă", i-a spus Irina Rimes fetiței.

Luciana a mers în echipa lui Tudor Chirilă, urmărește interpretarea ei mai jos:

Citește mai multe despre Luciana Răducanu
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Foo Fighters și un copil de 10 ani cântă "Enter Sandman" de la Metallica - VIDEO

Invitat pe scenă la un concert Foo Fighters, un copil de 10 ani a optat să cânte la chitară o...

Închide