Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

Lil Wayne debutează pe locul întâi în topul Billboard 200

Lil Wayne a revenit cu un nou album, "Tha Carter V", care l-a poziționat pe locul întâi în topul Billboard 200. Este cel de-al patrulea material discografic care debutează pe primul loc.
Lil Wayne

Lil Wayne

A fost lansat pe 28 septembrie prin Young Money / Republic Records și a vândut aproape 500.000 de unități în prima săptămâna. Este unul dintre cele mai bine vândute albume din 2018 (vânzări înregistrate doar în prima săptămână). Pe lângă aceste cifre impresionante, discul a avut 433 de milioane de ascultări.

În trecut, Lil Wayne a stat pe locul 1 timp de 2 săptămâni, în 2001, cu albumul "Tha Carter IV", timp de o săptămână în fruntea topului în 2010 cu discul "I Am Not a Human Being" și timp de 3 săptămâni în 2008 cu "Tha Carter V".

Anul 2018 i-a surprins și pe Drake și Travis Scott cu vânzări impresionate. Cel mai nou material al rapperului canadian, "Scorpion" a vândut peste 700.000 de unități în prima săptămână, iar "Astroworld", al lui Travis Scott, peste 500.000 de unități.

Inițial, "The Carter V" trebuia lansat în 2015, dar rapperul a avut mai multe procese cu casa lui de discuri Cash Money Records, pe care a dat-o în judecată. Lil Wayne susține că reprezentanții labelului i-au amânat lansarea albumului de mai multe ori și că nu au respectat clauzele din contract.

Citește mai multe despre Lil Wayne
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă a lui Halsey, "Without Me" - AUDIO

Halsey a lansat un nou single încărcat de emoţie, "Without Me". Artista a recunoscut că a plâns pe toată durata...

Închide