Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Lenny Kravitz: “Am fost refuzat de multe case de discuri pentru că nu cântam muzică de negru”

La începutul carierei, Lenny Kravitz a avut mari dificultăți în a-și face muzica auzită. Acesta nu s-a lăsat descurajat și a crezut în mesajul lui artistic. Mai multe detalii puteți afla în articol.

Publicat

pe

Lenny Kravitz
Lenny Kravitz │ FOTO: Mark Seliger www.facebook.com

Lenny Kravitz a discutat cu mai mulți reprezentanți ai caselor de discuri, însă aceștia nu au crezut în stilul lui psychedelic funk rock.

Artistul a declarat pentru publicația Variety:

"Știam că îmi spun și îmi cânt adevărul meu. Asta era fix după o perioadă în care toată lumea din industrie îmi zicea că nu ar trebui să fac asta. Le arătam piesele mele și îmi spuneau că nu sună a muzică de negru."

Lenny Kravitz a mai spus că reprezentanții caselor de discuri nu știau cum să îi vândă muzică așa că îi oferau contracte care presupuneau schimbarea stilului muzical. Artistul a trebuit să doarmă în mașina o perioadă pentru că primea refuz după refuz. Acesta era tânăr și avea mare nevoie de bani, însă ceva din interiorul lui i-a spus să nu facă niciun compromis. Ulterior, Lenny Kravitz a cunoscut succesul cu hitul "Are You Gonna Go My Way in 1993".

"Atunci când am început să am succes, nu am fost afectat de faimă. Pentru mine a fost întotdeauna vorba despre a fi umil și a fi recunoscător. Nu am spus niciodată că îmi doresc să fiu o vedetă. Am spus că vreau să fiu muzician. Totul se baza pe artă și nu pe câte albume urma să vând sau câte arene voi umple."

Lenny Kravitz va concerta pe 6 mai 2019 la Sala Polivalentă din Cluj Napoca. Biletele sunt disponibile la mai multe categorii de preț, între 275 lei și 545 lei, în funcție de locul în sală. Pentru un loc în picioare la concert, fanii vor plăti 350 de lei. Puteți achiziționa biletele online din agendă.

Artistul revine în România cu ocazia turneului "Raise Vibration", ce promovează noul material discografic cu același nume. Artistul va urca pentru prima oară pe o scenă din Transilvania, show-ul de pe 6 mai de la Sala Polivalentă fiind printre primele din turneul european ce cuprinde 15 țări, printre care: Franța, Germania, Polonia, Bulgaria.

PUBLICITATE
Comentează

Trending