Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Lenny Kravitz: “Am fost refuzat de multe case de discuri pentru că nu cântam muzică de negru”

La începutul carierei, Lenny Kravitz a avut mari dificultăți în a-și face muzica auzită. Acesta nu s-a lăsat descurajat și a crezut în mesajul lui artistic. Mai multe detalii puteți afla în articol.
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz (foto: Mark Seliger)

Lenny Kravitz a discutat cu mai mulți reprezentanți ai caselor de discuri, însă aceștia nu au crezut în stilul lui psychedelic funk rock.

Artistul a declarat pentru publicația Variety:

"Știam că îmi spun și îmi cânt adevărul meu. Asta era fix după o perioadă în care toată lumea din industrie îmi zicea că nu ar trebui să fac asta. Le arătam piesele mele și îmi spuneau că nu sună a muzică de negru."

Lenny Kravitz a mai spus că reprezentanții caselor de discuri nu știau cum să îi vândă muzică așa că îi oferau contracte care presupuneau schimbarea stilului muzical. Artistul a trebuit să doarmă în mașina o perioadă pentru că primea refuz după refuz. Acesta era tânăr și avea mare nevoie de bani, însă ceva din interiorul lui i-a spus să nu facă niciun compromis. Ulterior, Lenny Kravitz a cunoscut succesul cu hitul "Are You Gonna Go My Way in 1993".

"Atunci când am început să am succes, nu am fost afectat de faimă. Pentru mine a fost întotdeauna vorba despre a fi umil și a fi recunoscător. Nu am spus niciodată că îmi doresc să fiu o vedetă. Am spus că vreau să fiu muzician. Totul se baza pe artă și nu pe câte albume urma să vând sau câte arene voi umple."

Lenny Kravitz va concerta pe 6 mai 2019 la Sala Polivalentă din Cluj Napoca. Biletele sunt disponibile la mai multe categorii de preț, între 275 lei și 545 lei, în funcție de locul în sală. Pentru un loc în picioare la concert, fanii vor plăti 350 de lei. Puteți achiziționa biletele online din agendă.

Artistul revine în România cu ocazia turneului "Raise Vibration", ce promovează noul material discografic cu același nume. Artistul va urca pentru prima oară pe o scenă din Transilvania, show-ul de pe 6 mai de la Sala Polivalentă fiind printre primele din turneul european ce cuprinde 15 țări, printre care: Franța, Germania, Polonia, Bulgaria.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Lenny Kravitz
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă duetul lui Andrea Bocelli cu Dua Lipa, "If Only" - AUDIO

Andrea Bocelli și Dua Lipa cântă în duet noul single "If Only", de pe albumul ”Si” al reputatului tenor. Puternica...

Închide