Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

Lana Del Rey va lansa o piesă care se numește "Sylvia Plath"

După înregistrarea cu Machine Gun Kelly, Lana Del Rey revine cu încă un video pe Instagram, un scurt teaser pentru o nouă piesă. Mai multe detalii puteți afla în articol.
Lana Del Rey (artwork Coachella - Woodstock In My Mind)

Lana Del Rey (artwork Coachella - Woodstock In My Mind)

Noua piesa se numește Sylvia Plath și va face parte de pe următorul ei material discografic. Albumul "Norman Fucking Rockwell" va apărea anul viitor. Până acum, Lana Del Rey a lansat piesele "Mariners Apartment Complex" și "Venice Bitch". Pentru acest disc, cântăreața a colaborat cu Jack Antonoff (albumele "1989" și "Reputation" - Taylor Swift și "Melodrama" - Lorde).

Cea mai recentă înregistrare încărcată pe Instagram, în care se aude vocea lui Machine Gun Kelly, a creat discuții aprinse între fani. Unii dintre aceștia sunt nerăbdători să audă colaborarea dintre ei, iar alții cred că nu a făcut o alegere atât de inspirată. Machine Gun Kelly a avut un conflict cu Eminem, pe care îl atacă în piesa "Rap Devil".

Anul acesta, Lana Del Rey a scris o piesă despre Elvis Presley. Aceasta a împărtășit melodia cu fanii prin intermediul paginii ei de Twitter. Va face parte de pe coloana sonoră a unui documentar despre viața artistului. Documentarul este regizat de către Eugene Jarecki și se va numi "The King".

 

View this post on Instagram

 

SYLVIA PLATH from NORMAN FUCKING ROCKWELL 🎥

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
S-a lansat coloana sonoră a filmului Suspiria - TRACKLIST

Thom Yorke a compus 25 de piese pentru coloana sonoră a filmului Suspiria, în regia lui Luca Guadagnino. Mai multe detalii...

Închide