Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Lana Del Rey pregătește o piesă nouă denumită "How To Disappear"

În cadrul unei lansări de produs, Lana Del Rey a urcat pe scenă alături de Jack Antonoff și a prezentat câteva dintre piesele care vor face parte de pe următorul ei material discografic.
Lana Del Rey (artwork Coachella - Woodstock In My Mind)

Lana Del Rey (artwork Coachella - Woodstock In My Mind)

Prezentă la un eveniment al companiei Apple, în Brooklyn, Lana Del Rey a fermecat publicul doar cu vocea și pianul lui Jack Antonoff, care a acompaniat-o. Artistul este și producătorul următorului ei album, Norman Fuckin Rockwell. Înaintea momentului artistic, aceasta a declarat:

"Ne-au spus să nu înjurăm, așa că nu vă pot spune numele albumului."

După ce a prezentat piesa "How To Disappear", care nu a fost cântată live niciodată până acum, Lana Del Rey a interpretat și single-ul "Venice Bitch", lansat anterior împreună cu videoclip.

Cântăreața a publicat recent și un teaser pentru o altă melodie, denumită "Sylvia Plath". Lana Del Rey a mai lansat și single-ul "Mariners Apartment Complex" și a încărcat o înregistrare pe Instagram în care se auzea vocea lui Machine Gun Kelly. Fanii artistei s-au împărțit în două tabere, unii dintre ei nefiind de acord cu asocierea dintre cei doi. Machine Gun Kelly a avut un conflict cu Eminem, pe care îl atacă în piesa "Rap Devil".

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Horia Brenciu, după împărțirea echipelor la X Factor: "Asta e, în viață mai primești și palme"

După discuții aprinse între jurați și propuneri de tragere la sorți, echipele sezonului opt de la X Factor România au...

Închide