Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Solistul The Cure, Robert SmithPoze concert The Cure în Piața Constituției din București pe 22 iulie 2019 INFO CONCERT:
Creative Fest 2019
Poze concert Bon Jovi în Piața Constituției din București pe 21 iulie 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Korn îşi lansează propriul brand de cafea, "Korn Koffee"

Dacă unele formaţii îşi lansează propriile jocuri video, băuturi spirtoase sau ceasuri, Korn a preferat să meargă pe ruta cafelei. Formaţia lui Jonathan Davis a lansat propriul brand de cafea, cunoscut drept "Korn Koffee". Ce specialităţi sunt combinate pentru obţinerea sa aflaţi în cadrul articolului.

Korn a oferit recent indicii că ar pregăti un album nou pentru lansarea în 2019. Pe lângă acest anunţ trupa a promovat şi specialitatea de cafea "Korn Koffee". Acest brew a fost creat în parteneriat cu J. Gursey Coffee Roasters şi reprezintă o combinaţie între specialitatea etiopiană Yirgacheffe şi cea din Guatemala Huehuetenago. Sunt incluse şi boabe organice din Peru, toate amestecate cu un "Vintage Black Diamond blend".

Un pachet de cafea de 345 de grame costă 15 dolari, iar un bundle de pachet de cafea şi cană cu imprimeu Korn costă 25 dolari. Muzicienii au declarat următoarele despre această cafea:

După 25 de ani de turnee, produs albume şi cântat în fata fanilor noştri uimitori, un lucru a rămas constant în rutina noastră zilnică: cafeaua. Ritualul, fieberea, aroma şi cel mai important prima ceaşca din fiecare dimineaţă, care dă tonul zilei, asta aşteptăm cu nerăbdare în fiecare zi.

Datorită pasiunii noastre ne-am întâlnit cu un producător specializat şi am realizat propria noastră specialitate de KOFFEE. Sper să o savuraţi, împărţiţi şi cu alţii şi să vă alăturaţi nouă în savurarea a cât mai multe ceşti de KOFFEE în anii viitori.

Aceasta nu este prima colaborare din metal pe bază de cafea. David Ellfeson, basistul Megadeth are chiar un business numit Ellefson Coffee Co, care produce propria specialitate de cafea. De asemenea toboşarul Anthrax Charlie Benance a creat blend-ul Benante Blend. Toboşarul Aerosmith Joey Kramer a avut un lanţ de cafenele, care s-a închis în 2017. Metallica şi-a lansat în ultimele luni propria linie de ceasuri şi de whiskey, învechit pe muzica sa.

Solistul Korn, Jonathan Davis trece prin momente dificile în această perioadă, după moartea soţiei sale. A revenit recent pe scenă pentru prima reprezentaţie cu Korn după tragedie, dar a izbucnit în lacrimi de câteva ori în timpul concertului. Trupa ne-a vizitat în 2015, în cadrul unui concert aniversar în care a cântat piese de pe primul album.

Citește mai multe despre Jonathan DavisKorn
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Cranberries lansează piesa "Íosa", material de studio din arhivele trupei - AUDIO

The Cranberries continuă parcursul dureros prin muzică după ce a pierdut-o pe solista Dolores. Trupa tocmai a lansat o variantă...

Închide