Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Kanye West va înregistra următorul album în Africa

Kanye West trebuia să lanseze al nouălea album de studio pe 29 septembrie, însă rapper-ul american a amânat puțin lansarea. Mai multe detalii puteți găsi în articol.

Publicat

pe

Kanye West
Kanye West │ FOTO: www.facebook.com

Viitorul material discografic va purta numele "Yandhi", iar Kanye West a avut deja trei prestații artistice la SNL. Data lansării este stabilită pentru 23 noiembrie. Acesta a recunoscut într-un interviu că nu a terminat albumul la timp, iar echipa lui de management i-a recomandat să mai amâne puțin momentul lansării discului.

"Am început să încorporez sunete pe care nu le-ați mai auzit înainte, să vorbesc despre lucruri despre care oamenii nu vorbesc. Concepte precum body-shaming sau faptul că judecăm femeile în funcție de numărul bărbaților cu care se culcă."

Rapper-ul a mai menționat că urmează să înregistreze albumul în Africa; simte că acolo sunt adevăratele rădăcini și că trebuie să le cunoaștem. Kanye West a mai vorbit și despre forma de sclavie modernă și anume închisoarea industrială. Artistul continuă să vorbească despre politică în toate interviurile sale și speră ca problemele din Statele Unite să se rezolve în timp.

Recent, Kanye West a decis să revină în oraș pentru a colabora cu Chance The Rapper. Invitat la un radio local, rapperul a explicat că va fi producătorul viitorului disc.

Trending