Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Whitesnake în concert la București pe 1 iulie 2019Poze concert Whitesnake la București pe 1 iulie 2019 INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Steve Aoki s-a aruncat în mijlocul fanilor la Festivalul NEVERSEA 2019NEVERSEA 2019: Jessie J și Steve Aoki au coborât în public în a treia zi de festival - POZE & VIDEO NEVERSEA 2019: Show-uri incendiare cu Sean Paul și Afrojack - POZE & VIDEO Ed Sheeran la București - Un om și un cutremur de iubire pe Arena Națională

John Legend lansează un album de Crăciun (TRACKLIST)

După lansarea materialului discografic dedicat sărbătorilor, artistul urmează să plece într-un turneu de promovare în Statele Unite. Mai multe detalii puteți afla în articol.
John Legend - Under The Stars

John Legend - Under The Stars

John Legend va lansa discul pe 26 octombrie prin Columbia Records. Raphael Saadiq este producătorul executiv al acestui album care conține 14 piese și îl surprinde chiar pe Stevie Wonder cântând la muzicuță.

După lansarea "A Legenday Christmas", John Legend va pleca într-un turneu în Statele Unite, ce începe pe 15 noiembrie în Florida și se încheie pe 30 decembrie în California.

Și Jessie J sau Ingrid Michaelson urmează să lanseze albume speciale de Crăciun. Jessie J va lansa albumul "This Christmas Day", ce conține colaborări cu Boyz II Men și Babyface, iar Ingrid Michaelson a lansat deja track-ul "Looks Like a Cold, Cold Winter,", care va face parte de pe discul "Songs for the Season".

Artistul a lansat albumul "Darkness and Light" în 2016, iar primul single oficial a fost "Love Me Now". Materialul discografic cuprinde colaborări cu Chance the Rapper și Miguel. Un an mai târziu, John Legend a cântat în duet cu Ariana Grande o piesă de pe coloana sonoră a filmului "Beauty and the Beast", un remake al variantei originale interpretate de Celine Dion și Peabo Bryson.

Tracklist:

 1. What Christmas Means to Me (feat. Stevie Wonder on harmonica)
 2. Silver Bells
 3. Have Yourself a Merry Little Christmas (feat. Esperanza Spalding)
 4. No Place Like Home
 5. Bring Me Love
 6. Merry Christmas Baby / Give Love on Christmas Day
 7. Christmas Time Is Here
 8. Waiting for Christmas
 9. Purple Snowflakes
 10. The Christmas Song (Chestnuts Roasting On An Open Fire)
 11. Please Come Home for Christmas
 12. Wrap Me Up in Your Love
 13. By Christmas Eve
 14. Merry Merry Christmas

Citește mai multe despre John Legend
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cine l-a împușcat pe Bob Marley? Netflix revine cu un nou documentar

Netflix lansează un documentar prin care analizează cele mai misterioase morți din industria muzicală. Mai multe detalii puteți afla în...

Închide