Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

John Legend lansează un album de Crăciun (TRACKLIST)

După lansarea materialului discografic dedicat sărbătorilor, artistul urmează să plece într-un turneu de promovare în Statele Unite. Mai multe detalii puteți afla în articol.

Publicat

pe

John Legend - Under The Stars
John Legend - Under The Stars

John Legend va lansa discul pe 26 octombrie prin Columbia Records. Raphael Saadiq este producătorul executiv al acestui album care conține 14 piese și îl surprinde chiar pe Stevie Wonder cântând la muzicuță.

După lansarea "A Legenday Christmas", John Legend va pleca într-un turneu în Statele Unite, ce începe pe 15 noiembrie în Florida și se încheie pe 30 decembrie în California.

Și Jessie J sau Ingrid Michaelson urmează să lanseze albume speciale de Crăciun. Jessie J va lansa albumul "This Christmas Day", ce conține colaborări cu Boyz II Men și Babyface, iar Ingrid Michaelson a lansat deja track-ul "Looks Like a Cold, Cold Winter,", care va face parte de pe discul "Songs for the Season".

Artistul a lansat albumul "Darkness and Light" în 2016, iar primul single oficial a fost "Love Me Now". Materialul discografic cuprinde colaborări cu Chance the Rapper și Miguel. Un an mai târziu, John Legend a cântat în duet cu Ariana Grande o piesă de pe coloana sonoră a filmului "Beauty and the Beast", un remake al variantei originale interpretate de Celine Dion și Peabo Bryson.

Tracklist:

  1. What Christmas Means to Me (feat. Stevie Wonder on harmonica)
  2. Silver Bells
  3. Have Yourself a Merry Little Christmas (feat. Esperanza Spalding)
  4. No Place Like Home
  5. Bring Me Love
  6. Merry Christmas Baby / Give Love on Christmas Day
  7. Christmas Time Is Here
  8. Waiting for Christmas
  9. Purple Snowflakes
  10. The Christmas Song (Chestnuts Roasting On An Open Fire)
  11. Please Come Home for Christmas
  12. Wrap Me Up in Your Love
  13. By Christmas Eve
  14. Merry Merry Christmas
Comentează

Trending