Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber

Jaden Smith lansează piesa "GOKU", EDM despre Dragon Ball Z - AUDIO

Jaden Smith ne-a tot surprins în ultimii ani cu apariţii inedite la nivel vestimentar, dar şi cu albume lansate pe Instagram. Muzicianul revine cu o piesă inspirată de un serial de animaţie: "GOKU". Îşi trage seva din "Dragon Ball Z" şi combină EDM-ul cu trap-ul.
Coperta Single Jaden Smith Goku

Coperta Single Jaden Smith Goku (foto: Jaden Smith)

"GOKU" este o piesă produsă de Omarr Rambert şi Lexoskeleton. Odată cu debutul său, Jaden Smith a anunţat că va lansa luna viitoare un nou proiect, "The Sunset Tapes: A Cool Tape Story". Acel material soseşte pe 17 noiembrie, fix aniversarea de un an de la debutul discului "SYRE". Jaden a fost văzut recent în studio cu Young Thug, cu care a mers de altfel în turneu în ultimii ani.

Serialul "Dragon Ball" a fost încheiat în primăvară, dar un film de lung metraj este gata pentru debut. Pesemne că Jaden Smith este pasionat de celebra animaţie, împrumutând numele legendarului său personaj pentru acest titlu de single. Evident "GOKU" poate înseamnă orice, de la un acronim la o metaforă sau o aluzie. Ce e clar e că piesa include drop-uri de EDM şi dubstep, plus un sintetizator bine prelucrat.

Cine ascultă cu atenţie vă auzi câteva secunde din dublajul japonez al celebrului Saiyan din animaţie, care este inclus ca sample pe piesă. Se aude şi momentul când îşi încarcă atacul Kamehameha, împrumutat într-o oarecare măsură de jocurile fighter. Nu e prima oară când Jaden Smith şi anime-ul se află în aceeaşi propoziţie. Actorul şi rapperul şi-a menţionat des pasiunea pentru benzi desenate japoneze şi seriale.

A avut chiar ocazia să apară într-un serial de acest tip, "Neo Yokio", realizat de Netflix. Serialul de animaţie este un tribut adus anime-ului clasic, literaturii engleze şi modei din New York. Jaden Smith preia rolul protagonistului. Nu ne-ar mira ca noua piesă să ajungă pe coloana sonoră a filmului "Dragon Ball Super: Broly", care va sosi în cinematografele japoneze în decembrie. În Vest ajunge în ianuarie 2019.

În luna iulie a acestui an Jaden Smith lansa un album pe Instagram, după un an 2017 ocupat. A lansat în ultimul an un LP nou, câteva single-uri şi a plecat în turneu cu Fall Out Boy.

Citește mai multe despre Jaden Smith
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dirty Shirt lansează noul album în Baia Mare, într-un concert special

Trupa Dirty Shirt se întoarce acasă. Pe 22 februarie 2019, la Casa Tineretului din Baia Mare, maramureșenii lansează noul album...

Închide