Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Jaden Smith lansează piesa "GOKU", EDM despre Dragon Ball Z - AUDIO

Jaden Smith ne-a tot surprins în ultimii ani cu apariţii inedite la nivel vestimentar, dar şi cu albume lansate pe Instagram. Muzicianul revine cu o piesă inspirată de un serial de animaţie: "GOKU". Îşi trage seva din "Dragon Ball Z" şi combină EDM-ul cu trap-ul.

Publicat

pe

Coperta Single Jaden Smith Goku
Coperta Single Jaden Smith Goku │ FOTO: Jaden Smith

"GOKU" este o piesă produsă de Omarr Rambert şi Lexoskeleton. Odată cu debutul său, Jaden Smith a anunţat că va lansa luna viitoare un nou proiect, "The Sunset Tapes: A Cool Tape Story". Acel material soseşte pe 17 noiembrie, fix aniversarea de un an de la debutul discului "SYRE". Jaden a fost văzut recent în studio cu Young Thug, cu care a mers de altfel în turneu în ultimii ani.

Serialul "Dragon Ball" a fost încheiat în primăvară, dar un film de lung metraj este gata pentru debut. Pesemne că Jaden Smith este pasionat de celebra animaţie, împrumutând numele legendarului său personaj pentru acest titlu de single. Evident "GOKU" poate înseamnă orice, de la un acronim la o metaforă sau o aluzie. Ce e clar e că piesa include drop-uri de EDM şi dubstep, plus un sintetizator bine prelucrat.

Cine ascultă cu atenţie vă auzi câteva secunde din dublajul japonez al celebrului Saiyan din animaţie, care este inclus ca sample pe piesă. Se aude şi momentul când îşi încarcă atacul Kamehameha, împrumutat într-o oarecare măsură de jocurile fighter. Nu e prima oară când Jaden Smith şi anime-ul se află în aceeaşi propoziţie. Actorul şi rapperul şi-a menţionat des pasiunea pentru benzi desenate japoneze şi seriale.

A avut chiar ocazia să apară într-un serial de acest tip, "Neo Yokio", realizat de Netflix. Serialul de animaţie este un tribut adus anime-ului clasic, literaturii engleze şi modei din New York. Jaden Smith preia rolul protagonistului. Nu ne-ar mira ca noua piesă să ajungă pe coloana sonoră a filmului "Dragon Ball Super: Broly", care va sosi în cinematografele japoneze în decembrie. În Vest ajunge în ianuarie 2019.

În luna iulie a acestui an Jaden Smith lansa un album pe Instagram, după un an 2017 ocupat. A lansat în ultimul an un LP nou, câteva single-uri şi a plecat în turneu cu Fall Out Boy.

Trending