Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Isabela Pamparău reconfirmă la X Factor talentul ce i-a adus titlul de "Sia de România" - VIDEO

La 4 ani de la câștigarea trofeului "Next Star" și a titlului de "Sia de România", Isabela Pamparău revine pe o scenă mare pentru a-și redemonstra talentul. La audițiile X Factor, tânăra artistă a cântat o piesă jazzy de la Michael Buble, iar interpretarea sa i-a adus 4 de ”Da”.
Isabela Pamparău la X Factor România 2018

Isabela Pamparău la X Factor România 2018 (foto: Antena 1)

În cea de-a noua ediție a audițiilor X Factor, Isabela Pamparău a ridicat publicul în picioare cu o interpretare în fortă a piesei "Feeling Good". În vârstă de 16 ani, Isabela cântă din copilărie, în urmă cu 4 ani câștigând trofeul ”Next Star”. Participarea la acest concurs i-a adus și titlul de "Sia de România", astfel fiind supranumită și după încheierea competiției.

Vocea ei nu a fost, însă, unanim apreciată, în online apărând și așa zișii ”hateri”, care i-au zdruncinat încrederea tinerei artiste prin comentarii negative. Pentru a-și redemonstra că talentul ei este real,  Isabela Pamparău a venit la X Factor, aici juriul aplaudând-o și încurajând-o să nu se mai lase afectată de critici nefondate.

”A fost de senzație, de music hall. Și dacă mai e cineva să comenteze, să te pupe undeva. Mie, unu', mi-a plăcut foarte tare. De la mine ai primul ”Da”!”, a declarat Ștefan Bănică.

La fel de încântată de vocea Isabelei, Delia a completat:

”Ești mi-nu-na-tă. Iar ăia care ți-au comentat sunt ori surzi, ori...cu probleme”, a declarat Delia.

Pozând în ”hater”, Carla's Dreams a glumit, spunându-i Isabelei că nu are nicio treabă cu muzica. I-a dat apoi un ”Da”, tot ”Da” primind și de la Horia Brenciu și Delia.

Isabela le-a mulțumit juraților pentru aprecieri, declarând:

”X Factor mi-a demonstrat că ar trebui să am mai multă încredere în mine, din punct de vedere muzical.”

VIDEO: Isabela Pamparău cântă "Feeling Good" la X Factor

Isabela a câștigat titlul de "Sia de România" cântând la “Next Star” piesa “Chandelier”. La cei 12 ani, cât avea atunci, Isabela a reușit să demonstreze că are o puterea vocală dezarmantă.

”Nu credeam că există vreo persoană, în afara originalului, care să poată cânta perfect piesa asta. Acum ştiu că există”, spunea Connect-R în urmă cu 4 ani.

VIDEO: Isabela Pamparău la ”Next Star”

În episoadele anterioare ale audițiilor X Factor s-au remarcat concurenți precum Bianca Moccia, Ciarnău MălinaFrancesca Tuzzolino, Ioana BulgaruDoinița IonițăAlex ȚalăRaluca RăducanuDaniela Matei și Cheche.

X Factor este o competiție televizată care își propune să găsească noi talente muzicale vocale. Emisiunea face parte din franciza internațională The X Factor, al cărei format a fost creat în 2004 de Simon Cowell. Audițiile locale sunt difuzate în fiecare marți seara, pe postul Antena 1.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
După 18 ani, trupa Iedera revine cu o piesă nouă

Noul single al trupei Iedera, "Lasă-mă să cresc", este compus împreună cu băieții de la Trupa Zero. Melodia este însoțită...

Închide