Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019

Grasu XXL și Loredana, față în față la un nou Red Bull Music SoundClash

Grasu XXL o provoacă pe Loredana la battle în ediția cu numărul 2 a Red Bull Music SoundClash în România. Confruntarea va avea loc pe 21 noiembrie, la Sala Polivalentă din București.
Grasu XXl și Loredana

Grasu XXl și Loredana

Convingerile publicului vor fi clătinate din nou. Doi artiști din două galaxii muzicale diferite și armatele lor de fani credincioși se lansează pe orbită într-o confruntare epică live. Două scene față în față, 4 runde antrenante, o singură miză: aplauzele publicului:  Grasu XXL și Loredana se duelează în ediția cu numărul 2 a Red Bull Music SoundClash.

Excentrică, inconfundabilă, Loredana e diva rebelă și versatilă prin definiție. De la muzică la look, niciun registru nu e intangibil pentru ea. Pop, dance, soul, jazzrock, punk, funk, fusion, folclor, influențe lăutărești: Loredana a deschis toate ușile și-a bătut toate cărările de-a lungul carierei, reinventându-se cu o putere de neegalat și rămânând autentică în tot acest timp, pe primul loc în topurile radiourilor și în inimile fanilor.

”De când mă știu mi-au plăcut provocările și-am încercat să fac lucrurile diferit față de restul lumii, într-un mod care să ma reprezinte. Îmi doream de multă vreme să colaborez cu Grasu XXL. Acum, am ocazia, într-un show cu multe provocări, și de-o parte și de alta. Abia aștept, știu sigur că pentru spectatori va fi super-distracție. Și pentru noi, cei de pe scenă. Vi-l imaginați pe Grasu XXL interpretând un cântec de-al meu?!”, a declarat Loredana.

De 20 de ani, Grasu XXL face istorie în hip-hop. Agresiv, ironic, furios, hip hop-ul lui te face să-l iubești sau să-l detești, fără cale de mijloc. Are zeci de piese difuzate în heavy-rotation, milioane de ascultări online, și-și revendică supremația în underground, adunând în jurul Okapi Sound, brigada sa muzicală, o comunitate numeroasă și loială. Ultimul său album, „În Labirint”, este primul material lansat în formula Grasu XXL și Guess Who și este disponibil pe toate platformele de streaming și download, urmând să fie lansat pe CD.

”Anul trecut am fost invitat de către băieții de la CTC ca wildcard-ul lor, a fost prea marfă... și ce au pregătit ei m-a rupt în două, a fost o seară pe care nu o s-o uit prea curând. În momentul în care am fost sunat și mi s-a propus SoundClash-ul de anul ăsta am zis instantaneu „DA!”, când mi s-a zis și că e cu Loredana a fost clar că o sa fie ceva foarte grav! De abia aștept să vină 21 noiembrie să vedeți și auziți ce v-am pregătit”, a declarat Grasu XXL.

Red Bull Music SoundClash este o confruntare muzicală inedită, o rivalitate ce-i scoate pe artiști din zona de confort și îi aruncă într-un Armageddon al ritmurilor improvizate și paselor muzicale.

Etapele show-ului de pe 21 noiembrie:

  • THE WARM UP – Fiecare artist cântă 3 piese din repertoriul propriu.
  • RUNDA 1: ‘THE COVER’ – Artiştii abordează un hit celebru în dulcele stilul propriu.
  • RUNDA 2: ‘THE TAKE OVER’ – Loredana începe o piesă, Grasu XXL o preia din mers pe cealaltă scenă şi o continuă în stilul lui, apoi începe Grasu XXL şi preia Loredana… timp de 4 piese.
  • RUNDA 3: ‘THE CLASH’ – Artiștii reinterpretează 3 piese proprii în 3 stiluri muzicale diferite.
  • RUNDA 4: ‘THE WILD CARD’ – Fiecare artist aduce pe scenă un invitat special surpriză.

Citește mai multe despre Grasu XXLLoredana Groza
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Slipknot anunţă data de lansare a noului album şi noi măşti

Zvonurile despre viitorul album Slipknot plutesc pe Internet de ceva vreme, dar acum avem şi o perioadă de lansare. Corey...

Închide