Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Francesca Tuzzolino, "Adele" de la X Factor România - VIDEO

Francesca Tuzzolino a creat magie pe scena de la X Factor România. Prestația sa de la audiții l-a adus în delir pe Mihai Bendeac, iar pe Carla's Dreams l-a făcut să exclame de patru ori ”Uau!”.

Publicat

pe

Francesca Tuzzolino
Francesca Tuzzolino │ FOTO: Antena 1

Născută în Italia, dar stabilită de 5 ani în Cluj-Napoca, Francesca Tuzzolino a venit la X Factor împreună cu mama sa, persoana care o sprijină mereu, dar care o și evaluează cu multă rigurozitate.

”Ea de fiecare dată trebuie să fie ca un căpitan cu bățul în mână. E foarte critică”, a spus Francesca Tuzzolino despre mama ei.

Mama Francescăi este româncă, iar tatăl ei este din sudul Italiei, cu rădăcini în Anglia. De când s-a mutat în România, Francesca își ocupă timpul cu muzica și școala, fiind elevă la Liceul de Arte Plastice Romulus Ladea.

Ștefan Bănică: ”O văd direct în finală”

Tânăra concurentă și-a ales o piesă dificilă pentru audițiile X Factor, iar curajul ei a fost pe măsura talentului. Francesca a interpretat piesa ”Someone Like You”, de la Adele, iar vocea ei a încălzit inimile celor din platou.

”M-ai făcut să mă ridic în picioare, pentru că n-am mai auzit tremolo ca al tău în glas. După părerea mea, această fată nu că trece de bootcamp. Din punctul meu de vedere, o văd direct în finală”, a declarat Ștefan Bănică la finalul prestației, venind să o îmbrățișeze.

Emoționată, Francesca a început să plângă, însă Delia a îmbărbătat-o, amintindu-i că acesta este un moment special.

”Franci, bucură-te de acest moment! Este minunat”, i-a spus Delia.

Impresionat de timbrul ei, Carla's Dreams i-a spus că nu a mai auzit pe nimeni să interpreteze strofele acestei piese atât de bine, exclamând: ”Uau, uau, uau, uau!”.

„E foarte drăguță și are o energie foarte mișto”, a declarat și Mihai Bendeac din culise, unde a ascultat-o pe Francesca cu sufletul la gură, alături de mama ei.

VIDEO: Francesca Tuzzolino cântând ”Someone Like You” de la Adele

La câteva ore de la difuzarea momentului ei la TV, Francesca a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj de mulțumire.

”N-o să uit niciodată ziua aia.. Mărturisesc că n-a fost totul roz și flori cap coadă, eram agitată mai ca un pepsi și țineam neapărat să-mi cânt piesa cu suflet, cu resemnare la faptul că interpretarea mea n-o să fie veselă, asta pentru că am ținut s-o cânt cu gândul la cineva, cineva care a fost foarte important în viața mea. Și totuși n-aș schimba nimic din cele întâmplate, a fost perfect așa cum a fost, am primit surprize peste surprize din partea tuturor, și pentru asta vă mulțumesc din suflet!”

Nu este pentru prima oară când Francesca intră într-un concurs de talente. În 2015, tânăra a participat la ”Românii au Talent”, impresionând juriul cu o altă piesă din repertoriul lui Adele - ”One And Only”.

În episoadele anterioare ale audițiilor X Factor s-au remarcat concurenți precum Ioana BulgaruDoinița IonițăAlex ȚalăRaluca RăducanuDaniela Matei și Cheche.

Trending