Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva Inna și Antonia în Dance Queen's HouseInna anunță un nou album, ce ar putea include o colaborare cu Antonia - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 12-lea episod X Factor 2020X Factor 2020: Noi concurenți au urcat pe scenă în cea de-a 12-a rundă de audiții

Francesca Tuzzolino, "Adele" de la X Factor România - VIDEO

Francesca Tuzzolino a creat magie pe scena de la X Factor România. Prestația sa de la audiții l-a adus în delir pe Mihai Bendeac, iar pe Carla's Dreams l-a făcut să exclame de patru ori ”Uau!”.
Francesca Tuzzolino

Francesca Tuzzolino │ FOTO: Antena 1

Născută în Italia, dar stabilită de 5 ani în Cluj-Napoca, Francesca Tuzzolino a venit la X Factor împreună cu mama sa, persoana care o sprijină mereu, dar care o și evaluează cu multă rigurozitate.

”Ea de fiecare dată trebuie să fie ca un căpitan cu bățul în mână. E foarte critică”, a spus Francesca Tuzzolino despre mama ei.

Mama Francescăi este româncă, iar tatăl ei este din sudul Italiei, cu rădăcini în Anglia. De când s-a mutat în România, Francesca își ocupă timpul cu muzica și școala, fiind elevă la Liceul de Arte Plastice Romulus Ladea.

Ștefan Bănică: ”O văd direct în finală”

Tânăra concurentă și-a ales o piesă dificilă pentru audițiile X Factor, iar curajul ei a fost pe măsura talentului. Francesca a interpretat piesa ”Someone Like You”, de la Adele, iar vocea ei a încălzit inimile celor din platou.

”M-ai făcut să mă ridic în picioare, pentru că n-am mai auzit tremolo ca al tău în glas. După părerea mea, această fată nu că trece de bootcamp. Din punctul meu de vedere, o văd direct în finală”, a declarat Ștefan Bănică la finalul prestației, venind să o îmbrățișeze.

Emoționată, Francesca a început să plângă, însă Delia a îmbărbătat-o, amintindu-i că acesta este un moment special.

”Franci, bucură-te de acest moment! Este minunat”, i-a spus Delia.

Impresionat de timbrul ei, Carla's Dreams i-a spus că nu a mai auzit pe nimeni să interpreteze strofele acestei piese atât de bine, exclamând: ”Uau, uau, uau, uau!”.

„E foarte drăguță și are o energie foarte mișto”, a declarat și Mihai Bendeac din culise, unde a ascultat-o pe Francesca cu sufletul la gură, alături de mama ei.

VIDEO: Francesca Tuzzolino cântând ”Someone Like You” de la Adele

La câteva ore de la difuzarea momentului ei la TV, Francesca a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj de mulțumire.

”N-o să uit niciodată ziua aia.. Mărturisesc că n-a fost totul roz și flori cap coadă, eram agitată mai ca un pepsi și țineam neapărat să-mi cânt piesa cu suflet, cu resemnare la faptul că interpretarea mea n-o să fie veselă, asta pentru că am ținut s-o cânt cu gândul la cineva, cineva care a fost foarte important în viața mea. Și totuși n-aș schimba nimic din cele întâmplate, a fost perfect așa cum a fost, am primit surprize peste surprize din partea tuturor, și pentru asta vă mulțumesc din suflet!”

Nu este pentru prima oară când Francesca intră într-un concurs de talente. În 2015, tânăra a participat la ”Românii au Talent”, impresionând juriul cu o altă piesă din repertoriul lui Adele - ”One And Only”.

În episoadele anterioare ale audițiilor X Factor s-au remarcat concurenți precum Ioana BulgaruDoinița IonițăAlex ȚalăRaluca RăducanuDaniela Matei și Cheche.

Citește mai multe despre Francesca Tuzzolino
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa de folk-metal Korpiklaani vine la Rockstadt Extreme Fest 2019

Trupa finlandeză Korpiklaani aduce folk-metalul scandinav la poalele Cetății Râșnov. Formația a fost confirmată în lineup-ul Rockstadt Extreme Fest 2019.

Închide