Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

C. C. Catch și Ace Of Base concertează în România, la prima ediție a festivalului Forever Young

Ace Of Base, C. C. Catch, Mr. President și mulți alții vor concerta anul viitor în România, cu prilejul primei ediții a festivalului de muzică retro Forever Young. Evenimentul se va desfășura la București, în perioada 21 - 23 iunie 2019.

Publicat

pe

Ace of Base / CC Catch
Ace of Base / CC Catch

Forever Young Festival va avea loc în parcarea C de la Romexpo, pe scenă urmând să urce zeci de nume de legendă ale muzicii disco, pop sau rap, care au încântat cu evoluțiile lor generații de fani la nivel mondial.

Printre vedetele care au confirmat deja participarea la Forever Young Festival 2019 se numără C. C. Catch, Ace Of Base, Ice Mc, Milli Vanilli, Baccara, Arabesque, Mr. President, Captain Hollywood Project. Acestora li se vor adăuga, în curând, foarte mulți alții, inclusiv o serie de nume care vor evolua în premieră în România.

“Suntem încântați să putem oferi, la București, pentru prima dată în România, trei zile de adevărată sărbătoare a muzicii.

Bucuria acestor ritmuri, care au încântat generații de fani ai muzicii de pretutindeni, le face să fie mereu la modă.

Sunt convins că toți cei care apreciază muzica anilor ’80 - ’90 vor fi încântați de line up-ul de excepție care va evolua pe scenele festivalului, dar, în același timp, ne face plăcere să le dăm ocazia și celor mai tineri să vadă live vedetele a căror muzică stă la baza ritmurilor pop de astăzi“, a declarat Florin Apostol, director general al International Artist Management, organizatorul evenimentului.

Cele trei zile de festival vor include, înaintea concertelor zilnice, o serie de activități conexe, dedicate întregii familii, astfel încât evenimentul să fie cât mai atractiv, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mai mici.

Astfel, în parcarea C de la Romexpo vor fi organizate ateliere creative pentru copii, concursuri de muzică și dansuri specifice perioadei ’80 - ’90, evenimente antrenante pentru toată familia.

Prețuri bilete la Forever Young Festival 2019 :

  • ABONAMENT (Early Bird) - 100 de lei
  • ABONAMENT VIP (Early Bird) - 400 de lei

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 21 iunie 2019

Retro Music Festival 2019

Loc
Romexpo
Comentează

Trending