Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă

Foo Fighters și un copil de 10 ani cântă "Enter Sandman" de la Metallica - VIDEO

Invitat pe scenă la un concert Foo Fighters, un copil de 10 ani a optat să cânte la chitară o piesă de la Metallica. Publicul a fost în delir, momentul ajungând la scurtă vreme pe YouTube, filmat de către unul dintre spectatori.

În vreme ce concursurile de talente scot la iveală tineri artiști în urma unui proces riguros de selecție, Dave Grohl de la Foo Fighters își folosește intuiția, iar rezultatul este spectaculos.

Collier Cash Rule, un puști de 10 ani, a fost invitat pe scenă de solistul Foo Fighters în cadrul concertului pe care trupa l-a susținut recent în Kansas City, Missouri. Întrebat dacă știe să cânte la chitară, Collier a răspuns afirmativ fără rețineri, deși se afla în fața a peste 15.000 de fani Foo Fighters.

Puștiul a continuat să dea dovadă de și mai mult curaj, când, întrebat de Dave Grohl ce piese știe, nu a ales o melodie de la Foo Fighters, ci a altei trupe.

”Știu o grămadă de piese Metallica”, a răspuns Collier.

Grohl a acceptat bucuros provocarea și i-a înmânat chitara sa lui Collier. Puștiul nu a dezamăgit. A început să cânte la chitară ”Enter Sandman”, iar Dave Grohl a preluat vocea, spre încântarea publicului.

VIDEO: Foo Fighters și un copil de 10 ani cântă "Enter Sandman" de la Metallica

Intrigat de talentul și dezinvoltura lui Collier, Dave Grohl l-a întrebat pe puști ce alte piese de la Metallica mai știe. Acesta a început să cânte “Welcome Home (Sanitarium)”, publicul aprobându-l prin aplauze puternice.

Cucerit de Collier, Grohl a făcut apoi o glumă pe seama lui Ed Sheeran, care concerta în același oraș, într-o altă locație.

”Ed Sheeran cântă în seara asta peste drum, dar nu îl face pe Collier”, a declarat Dave Grohl, râzând.

Puștiul primește chitara lui Dave Grohl

La finalul momentului, Dave Grohl i-a dăruit lui Collier chitara sa, puștiul părăsind scena în aplauzele furtunoase ale publicului.

”Dacă găsesc chitara aia pe eBay săptămâna viitoare, am să te găsesc Collier”, i-a strigat Grohl de la microfon, stârnind râsetele publicului.

Concertul în cadrul căruia Collier a primit chitara lui Grohl face parte din turneul Foo Fighters de promovare a celui mai recent album, ”Concrete and Gold”. Lansat în septembrie 2017, discul s-a plasat pe prima poziție în topul american Billboard 200, primind review-uri foarte bune și din partea criticilor.

Citește mai multe despre Dave GrohlFoo FightersMetallica
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sia lansează o nouă melodie, "I'm Still Here" pentru un proiect fashion - AUDIO

Sia demonstrează din nou că pur şi simplu nu poate compune o piesă slabă. Artista a lansat în această săptămână...

Închide