Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Elena Hasna a fost vocea pe care Andra o aștepta la audițiile pe nevăzute de la Vocea României

La audițiile pe nevăzute, Andra a așteptat o Ariana Grande sau Jessie J. Așteptarea juratei a avut un rezultat în vocea tinerei Elena Hasna.
Elena Hasna în audiții la Vocea României 2018

Elena Hasna în audiții la Vocea României 2018 │ FOTO: ProTV

Elena are 17 ani și este elevă la Colegiul Național Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu. Pasiunea pentru muzică a început din primii ani de viață, iar în anul 2009 s-a apucat în mod profesionist de treabă, urmând cursuri la Palatul Copiilor.

Adolescenta are în palmares peste 50 de premii naționale și internaționale, printre care Premiul I – Concursul județean de muzică ușoara (2009), Golden Voice - Asociația Vivere - Festivalul național "Coloana Infinitului" (2012), Locul I festivalul international "TRIXIE" - Bulgaria (2012) sau Trofeul de platină - Festivalul internațional "Delfinul de Aur" - Năvodari (2013).

Elena a participat în 2013 la emisiunea Next Star unde a creat un moment rămas și acum în amintirea publicului. Tânăra a interpretat piesa Larei Fabian, "Je suis malade". Momentul a impresionat juriul și, în prezent, are peste 23 de milioane de vizualizări. Prestația fetei a fost apreciată și de Serge Lama, compozitorul melodiei. În cadrul acestui concurs, Elena a câștigat premiul de popularitate.

Prezența Elenei la Vocea României poate fi una remarcantă, așa cum și-a obișnuit tânăra urmăritorii. La audițiile pe nevăzute, concurenta a interpretat piesa Arianei Grande, "A Dangerous Woman" și a convins-o pe Andra.

"Crede-mă, mă bucur că nu s-au întors, că ești doar a mea și că pot să lucrez cu asemenea voce. Doamne, prospătură! Vai, ce fac cu tine, draga mea! Bine-ai venit în echipa mea!, a exclamat Andra

"Acum ceva timp, două sau trei ore, Andra îmi spunea că așteaptă o Ariana, așteaptă o Jessie J. Și m-am gândit că n-aș vrea să-i iau bucuria de a avea o Ariana la ea în echipă. M-am gândit că nu există un antrenor mai potrivit să te învețe să faci <<floricelele>> astea ale Arianei decât Andra, a comentat Smiley

Tudor a încheiat intervențiile antrenorilor cu următoarele vorbe:

Felicitări! Ai cântat foarte frumos!

Citește mai multe despre Elena Hasna
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vocea României 2018: Sandor Dombi a fost definiția bucuriei de a cânta - VIDEO

Audițiile pe nevăzute din 28 septembrie au început în forță. Concurentul Sandor Dombi a dat startul cu un boost de...

Închide