Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Elena Hasna a fost vocea pe care Andra o aștepta la audițiile pe nevăzute de la Vocea României

La audițiile pe nevăzute, Andra a așteptat o Ariana Grande sau Jessie J. Așteptarea juratei a avut un rezultat în vocea tinerei Elena Hasna.

Publicat

pe

Elena Hasna în audiții la Vocea României 2018
Elena Hasna în audiții la Vocea României 2018 │ FOTO: ProTV

Elena are 17 ani și este elevă la Colegiul Național Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu. Pasiunea pentru muzică a început din primii ani de viață, iar în anul 2009 s-a apucat în mod profesionist de treabă, urmând cursuri la Palatul Copiilor.

Adolescenta are în palmares peste 50 de premii naționale și internaționale, printre care Premiul I – Concursul județean de muzică ușoara (2009), Golden Voice - Asociația Vivere - Festivalul național "Coloana Infinitului" (2012), Locul I festivalul international "TRIXIE" - Bulgaria (2012) sau Trofeul de platină - Festivalul internațional "Delfinul de Aur" - Năvodari (2013).

Elena a participat în 2013 la emisiunea Next Star unde a creat un moment rămas și acum în amintirea publicului. Tânăra a interpretat piesa Larei Fabian, "Je suis malade". Momentul a impresionat juriul și, în prezent, are peste 23 de milioane de vizualizări. Prestația fetei a fost apreciată și de Serge Lama, compozitorul melodiei. În cadrul acestui concurs, Elena a câștigat premiul de popularitate.

Prezența Elenei la Vocea României poate fi una remarcantă, așa cum și-a obișnuit tânăra urmăritorii. La audițiile pe nevăzute, concurenta a interpretat piesa Arianei Grande, "A Dangerous Woman" și a convins-o pe Andra.

"Crede-mă, mă bucur că nu s-au întors, că ești doar a mea și că pot să lucrez cu asemenea voce. Doamne, prospătură! Vai, ce fac cu tine, draga mea! Bine-ai venit în echipa mea!, a exclamat Andra

"Acum ceva timp, două sau trei ore, Andra îmi spunea că așteaptă o Ariana, așteaptă o Jessie J. Și m-am gândit că n-aș vrea să-i iau bucuria de a avea o Ariana la ea în echipă. M-am gândit că nu există un antrenor mai potrivit să te învețe să faci <<floricelele>> astea ale Arianei decât Andra, a comentat Smiley

Tudor a încheiat intervențiile antrenorilor cu următoarele vorbe:

Felicitări! Ai cântat foarte frumos!

Comentează

Trending