Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Elena Hasna a fost vocea pe care Andra o aștepta la audițiile pe nevăzute de la Vocea României

La audițiile pe nevăzute, Andra a așteptat o Ariana Grande sau Jessie J. Așteptarea juratei a avut un rezultat în vocea tinerei Elena Hasna.
Elena Hasna în audiții la Vocea României 2018

Elena Hasna în audiții la Vocea României 2018 (foto: ProTV)

Elena are 17 ani și este elevă la Colegiul Național Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu. Pasiunea pentru muzică a început din primii ani de viață, iar în anul 2009 s-a apucat în mod profesionist de treabă, urmând cursuri la Palatul Copiilor.

Adolescenta are în palmares peste 50 de premii naționale și internaționale, printre care Premiul I – Concursul județean de muzică ușoara (2009), Golden Voice - Asociația Vivere - Festivalul național "Coloana Infinitului" (2012), Locul I festivalul international "TRIXIE" - Bulgaria (2012) sau Trofeul de platină - Festivalul internațional "Delfinul de Aur" - Năvodari (2013).

Elena a participat în 2013 la emisiunea Next Star unde a creat un moment rămas și acum în amintirea publicului. Tânăra a interpretat piesa Larei Fabian, "Je suis malade". Momentul a impresionat juriul și, în prezent, are peste 23 de milioane de vizualizări. Prestația fetei a fost apreciată și de Serge Lama, compozitorul melodiei. În cadrul acestui concurs, Elena a câștigat premiul de popularitate.

Prezența Elenei la Vocea României poate fi una remarcantă, așa cum și-a obișnuit tânăra urmăritorii. La audițiile pe nevăzute, concurenta a interpretat piesa Arianei Grande, "A Dangerous Woman" și a convins-o pe Andra.

"Crede-mă, mă bucur că nu s-au întors, că ești doar a mea și că pot să lucrez cu asemenea voce. Doamne, prospătură! Vai, ce fac cu tine, draga mea! Bine-ai venit în echipa mea!, a exclamat Andra

"Acum ceva timp, două sau trei ore, Andra îmi spunea că așteaptă o Ariana, așteaptă o Jessie J. Și m-am gândit că n-aș vrea să-i iau bucuria de a avea o Ariana la ea în echipă. M-am gândit că nu există un antrenor mai potrivit să te învețe să faci <<floricelele>> astea ale Arianei decât Andra, a comentat Smiley

Tudor a încheiat intervențiile antrenorilor cu următoarele vorbe:

Felicitări! Ai cântat foarte frumos!

Citește mai multe despre Elena Hasna
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vocea României 2018: Sandor Dombi a fost definiția bucuriei de a cânta - VIDEO

Audițiile pe nevăzute din 28 septembrie au început în forță. Concurentul Sandor Dombi a dat startul cu un boost de...

Închide