Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Ascultă duetul lui Andrea Bocelli cu Dua Lipa, "If Only" - AUDIO

Andrea Bocelli și Dua Lipa cântă în duet noul single "If Only", de pe albumul ”Si” al reputatului tenor. Puternica baladă are versuri atât în limba engleză, cât și în limba italiană.
Andrea Bocelli / Dua Lipa

Andrea Bocelli / Dua Lipa

După un an încununat de premii și colaborări inediteDua Lipa își continuă impresionanta carieră cu un duet neașteptat. Tânăra artistă a înregistrat împreună cu Andrea Bocelli balada "If Only", piesă ce se regăsește pe albumul ”Si”, unul dintre cele mai intime și personale materiale de studio ale tenorului.

"Acesta este un album care-mi seamănă îndeaproape; reflectă sensibilitatea și valorile în care cred și pe care încerc să le transmit. Am putea considera că motivele albumului sunt imaginea omenirii aflate într-o călătorie perpetuă și dragostea ca forță motrice a existenței - dragostea care se găsește în credință, în curaj, în iubirea celor care se iubesc, în iubirea care pulsează în amintiri și în călătoria vieții ... " - Andrea.

Albumul ”Si” a fost lansat pe 26 octombrie și include primul duet al tenorului cu fiul său, Matteo Bocelli.

AUDIO: Andrea Bocelli cu Dua Lipa - "If Only"

Andrea Bocelli și-a început cariera în 1994, la Festivalul San Remo, unde a câștigat cu piesa Calmo della Sera, secțiunea Nou veniți. După festival, cântărețul lansează albumul de debut intitulat Calmo della Sera. Odată cu lansare piesei Con te Partiro, în 1996,  Andrea Bocelli începe să fie apreciat la nivel internațional. De altfel, această piesă a devenit ulterior Time to Say Goodbye, celebrul duet cu Sarah Brightman.

De-a lungul carierei, Bocelli a susţinut numeroase concerte în toată lumea, de la teatrele mici în aer liber din Italia, în care a cântat operă clasică, la cele 220 concerte din Germania în 1997. Aclamat de la Centrul J.F.K., Washington D.C la Londra, Arena O2, Andrea Bocelli lansează în 2015 turul pentru promovarea ultimului său album, ”CINEMA”, un proiect imens în toată lumea, cu o viziune remarcabilă, o acoperire media fără precedent şi un număr colosal de concerte – de la Jakarta, Seoul, Tokyo la Bratislava, Budapesta şi Bucureşti.

Andrea Bocelli a concertat pentru prima oară în România pe 25 mai 2013. Artistul a revenit în țara noastră în 2017, pentru a susține două concerte: unul la București (Vezi poze de la concertul susținut în Piața Constituției) și unul la Cluj.

Citește mai multe despre Andrea BocelliDua Lipa
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Se va lansa un film inspirat de piesa "Last Christmas"

O serie de piese nelansate ale lui George Michael vor face parte de pe coloana sonoră a filmului "Last Christmas"....

Închide