Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021

Duelul blues considerat de Irina drept "unul dintre cele mai bune" de la Vocea României

Așa cum a obișnuit și în edițiile trecute, Tudor Chirilă și doi dintre concurenții săi au creat un moment impresionant în prima seară a confruntărilor de la Vocea României 2018.
Sandor Dombi și Mihai Meiroș în confruntările de la Vocea României 2018

Sandor Dombi și Mihai Meiroș în confruntările de la Vocea României 2018

Prima serie de dueluri a avut loc pe 26 octombrie 2018, iar echipa Tudor a adus pe scenă spiritul rock-ului și blues-ului sudist. Sandor Dombi și Mihai Meiroș au fost protagoniștii unui duet memorabil, având ca material de lucru piesa lui Chris Stapleton, "Tennessee Whiskey".

După o interpretare ce a lăsat audiența fără cuvinte, Tudor a fost primul antrenor care a luat cuvântul. Acesta și-a felicitat concurenții și le-a apreciat evoluția, precum și capacitatea fiecăruia dintre ei de a-și doborî anumite bariere. În spatele oricărui moment muzical, este multă muncă și curajul de a-ți învinge frici.

"M-am simțit ca într-un bar din Tennessee" a comentat Smiley. Antrenorul l-a asemănat pe Sandor cu un alt concurent Vocea României, Canaf. La fel ca el, Sandor este o "wild card", o voce de la care nu știi la ce să te aștepți.

"Mi-a plăcut foarte mult acest moment. Ați plasat acest moment ca fiind unul dintre cele mai bune de la Vocea României", a avut de spus Irina Rimes.

Andra a continuat:

"Mi-a plăcut atât de mult, de la degetul mic până la ultimul fir de păr".

După comentariile juraților, a sosit momentul deciziei, una foarte grea pentru Chirilă. Acesta a menționat că are posibile planuri muzicale pentru cei doi și îi este foarte dificil să aleagă pentru că "toate criteriile în ceea ce-i privește sunt îndeplinite". În cele din urmă, antrenorul a decis să meargă mai departe cu Mihai Meiroș.

Din păcate, Sandor a părăsit competiția deoarece niciun antrenor nu a apăsat butonul.

Echipa Tudor are acum următoarea componență:

  • Maria Pop, Romaniţa Fricosu, Origen Todoran, Alma Boiangiu, Cristian Alexa, Daria Tănasă, Luiza Cobori, Mara Căptaru, Dana Olteanu, Luciana Răducanu, Alexandra Cuza, Mihai Meiroș, Teodora Stoica

Citește mai multe despre AndraIrina RimesSandor DombiSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Primul trio din confruntările de la Vocea României - VIDEO

Prima seară a confruntărilor de la Vocea României 2018 a avut loc pe 26 octombrie și a adus o premieră:...

Închide