Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Mădălina Coca / Bogdan Ioan / Dora Gaitanovici / Alma BoiangiuAlma Boiangiu, Dora Gaitanovici, Mădălina Coca și Bogdan Ioan luptă vineri pentru trofeul Vocea României - Votează preferatul INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2019
INFO CONCERT:
Neversea 2019
Public la festivalul NeverseaNeversea calcă pe urmele Untold: 10.000 de bilete vândute într-o zi, abonamente la preț nou disponibile online INFO CONCERT:
Summer Well 2019
André Rieu anunță cel de-al treilea concert consecutiv la Cluj-Napoca în 2019 - BILETE

Dua Lipa lansează piesa "Kiss and Make Up" în colaborare cu trupa de k-pop BLACKPINK

Artista britanică surprinde cu noul single, "Kiss and Make Up", cu versuri în limba engleză și în coreeană. Dua Lipa a făcut echipă cu trupa de k-pop BLACKPINK.

"Kiss and Make Up" face parte de pe ediția deluxe a albumului de debut, care a fost lansat pe 19 octombrie. Discul cuprinde featuring-uri cu Silk City (Mark Ronson, Diplo) - "Electricity", Calvin Harris - "One Kiss", Martin Garrix - "Scared To Be Lonely".

Dua Lipa a anunțat printr-o postare pe contul ei de Instagram că albumul este disponbil și că le mulțumește fanilor pentru că au fost alături de ea în tot acest timp:

"Ediția completă a albumului este aici! Ce aventură am trăit, ce momente de neuitat. Albumul ăsta înseamnă concerte incredibile și călătorii în jurul lumii. Atât de mulți fani care m-au susținut și s-au transformat în prieteni de-a lungul călătoriei. Acesta este cadoul meu pentru voi. Să vă bucurați de el și să îmi spuneți care e piesa voastră preferată. Ne vedem foarte curând."

Dua Lipa a fost inclusă pe lista BBC a celor mai puternice și influente femei din muzică, iar pe viitorul disc își dorește să colaboreze cu nume precum Pink, Frank Ocean sau Alicia Keys. Se pare că materialul discografic va fi influențat de Prince, Outkast și Gnarls Barkley.

Citește mai multe despre Dua Lipa
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE