Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Dua Lipa lansează piesa "Kiss and Make Up" în colaborare cu trupa de k-pop BLACKPINK

Artista britanică surprinde cu noul single, "Kiss and Make Up", cu versuri în limba engleză și în coreeană. Dua Lipa a făcut echipă cu trupa de k-pop BLACKPINK.

"Kiss and Make Up" face parte de pe ediția deluxe a albumului de debut, care a fost lansat pe 19 octombrie. Discul cuprinde featuring-uri cu Silk City (Mark Ronson, Diplo) - "Electricity", Calvin Harris - "One Kiss", Martin Garrix - "Scared To Be Lonely".

Dua Lipa a anunțat printr-o postare pe contul ei de Instagram că albumul este disponbil și că le mulțumește fanilor pentru că au fost alături de ea în tot acest timp:

"Ediția completă a albumului este aici! Ce aventură am trăit, ce momente de neuitat. Albumul ăsta înseamnă concerte incredibile și călătorii în jurul lumii. Atât de mulți fani care m-au susținut și s-au transformat în prieteni de-a lungul călătoriei. Acesta este cadoul meu pentru voi. Să vă bucurați de el și să îmi spuneți care e piesa voastră preferată. Ne vedem foarte curând."

Dua Lipa a fost inclusă pe lista BBC a celor mai puternice și influente femei din muzică, iar pe viitorul disc își dorește să colaboreze cu nume precum Pink, Frank Ocean sau Alicia Keys. Se pare că materialul discografic va fi influențat de Prince, Outkast și Gnarls Barkley.

Citește mai multe despre Dua Lipa
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ruby, Jojo, CRBL și Șerban Copoț participă la Asia Express - Lista vedetelor din al doilea sezon

Noul sezon al emisiunii Asia Express va fi filmat în Sri Lanka și India. Mai multe detalii despre vedetele care...

Închide