Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Două nume importante din rap ar putea cânta la festivalul Coachella în 2019

Chilidish Gambino și Kanye West sunt două dintre posibilele nume ce vor urca pe scenă la festivalul Coachella 2019.

Pe lângă cei doi rapperi cu videoclipuri virale îl putem menționa și pe Justin Timberlake care urmează să cânte la Coachella 2019. Cei trei vor fi headlineri vineri, sâmbătă și duminică. Se vehiculează că ei sunt cei mai probabili invitați principali deoarece au lansat materiale noi în ultimul an.

Childish Gambino a lansat piesele "Summertime Magic" și "This Is America". Videoclipul melodiei "This Is America" a luat cu asalt internetul, devenind viral în scurt timp. Are peste 400 de milioane de vizualizări până la acest moment și a fost pe locul 1 în US Billboard Hot 100, devenind primul number one al artistului.

Kanye West urmează să lanseze un nou material discografic: piesele vor fi înregistrate în Africa, iar artistul își dorește să își descopere rădăcinile. "I Love It" este piesa lansată în urmă cu o lună, o colaborare cu Lil Pump și Adele Givens. Videoclipul a adunat peste 200 de milioane de vizualizări și a devenit viral.

Justin Timberlake a revenit cu un nou material discografic, "Man of the Woods", la începutul anului. Piesa "Filthy" a surprins publicul datorită beatului electro-funk și imaginilor futuriste. A fost pe locul 9 în Statele Unite și pe locul 5 în Canada. Și colaborarea cu Chris Stapleton, cunoscut cântăreț de muzică country, s-a bucurat de succes, demonstrând că Timberlake poate jongla și cu acest gen muzical.

Printre artiști care au fost headlineri la festivalul Coachella în trecut îi putem enumera pe Beyonce, Kendrick Lamar, Radiohead, LCD Soundsystem sau Drake.

Citește mai multe despre Childish GambinoJustin TimberlakeKanye West
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mihai Petre revine în juriul emisiunii "Românii au talent!"

Mihai Petre revine în juriul show-ului de divertisment "Românii au talent!". Alături de Andra, Andi Moisescu și Florin Călinescu, Mihai...

Închide