Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Două nume importante din rap ar putea cânta la festivalul Coachella în 2019

Chilidish Gambino și Kanye West sunt două dintre posibilele nume ce vor urca pe scenă la festivalul Coachella 2019.

Publicat

pe

Pe lângă cei doi rapperi cu videoclipuri virale îl putem menționa și pe Justin Timberlake care urmează să cânte la Coachella 2019. Cei trei vor fi headlineri vineri, sâmbătă și duminică. Se vehiculează că ei sunt cei mai probabili invitați principali deoarece au lansat materiale noi în ultimul an.

Childish Gambino a lansat piesele "Summertime Magic" și "This Is America". Videoclipul melodiei "This Is America" a luat cu asalt internetul, devenind viral în scurt timp. Are peste 400 de milioane de vizualizări până la acest moment și a fost pe locul 1 în US Billboard Hot 100, devenind primul number one al artistului.

Kanye West urmează să lanseze un nou material discografic: piesele vor fi înregistrate în Africa, iar artistul își dorește să își descopere rădăcinile. "I Love It" este piesa lansată în urmă cu o lună, o colaborare cu Lil Pump și Adele Givens. Videoclipul a adunat peste 200 de milioane de vizualizări și a devenit viral.

Justin Timberlake a revenit cu un nou material discografic, "Man of the Woods", la începutul anului. Piesa "Filthy" a surprins publicul datorită beatului electro-funk și imaginilor futuriste. A fost pe locul 9 în Statele Unite și pe locul 5 în Canada. Și colaborarea cu Chris Stapleton, cunoscut cântăreț de muzică country, s-a bucurat de succes, demonstrând că Timberlake poate jongla și cu acest gen muzical.

Printre artiști care au fost headlineri la festivalul Coachella în trecut îi putem enumera pe Beyonce, Kendrick Lamar, Radiohead, LCD Soundsystem sau Drake.

Comentează

Albume noi

Justin Timberlake lansează albumul "Everything I Thought It Was" - TRAILER

După șase ani, Justin Timberlake revine în atenția fanilor cu un nou album de studio, "Everything I Thought It Was". Până la apariția materialului complet, artistul a incitat publicul cu un trailer video, disponibil de vizionat în articol.

Publicat

pe

Trailer "Everything I Thought It Was"
Trailer "Everything I Thought It Was" │ FOTO: captură YouTube / Justin Timberlake

Au trecut aproximativ șase ani de la ultimul album lansat de Justin Timberlake, dar artistul nu s-a dezis de pasiunea sa pentru muzică. A pregătit un nou material discografic, ce va ajunge în mâinile fanilor anul acesta.

Mai mult, "Everything I Thought It Was" este prefațat de piesa "Selfish", ce urmează să fie lansată oficial pe 25 ianuarie. Vestea a fost oferită de Timberlake pe social media, publicând o imagine realizată de Charlotte Rutherford. Artwork-ul îl prezintă pe artist cu spatele la cameră, privind spre un apus frumos colorat.

"Selfish" este o piesă marcată de influențe R&B, ce s-a bucurat deja de un debut live, pe 19 ianuarie, în cadrul unui concert pe care Timberlake l-a susținut în Memphis.

În ceea ce privește albumul "Everything I Thought It Was", acesta beneficiază de un trailer intrigant. O mașină se oprește la o benzinărie din deșert, iar naratorul, interpretat de Benicio Del Toro, spune:

"Ce avem noi aici? Ooh, e o mașină drăguță! Stai, este un model. Asta spunea JT? OK, acel apus de soare cu siguranță nu este real. Oh, iată-l pe Justin! De ce nu se întoarce? La ce naiba se uită?

TRAILER "Everything I Thought It Was"

Citește în continuare

Trending